Το αποτέλεσμα των τελευταίων δημοτικών εκλογών για το Δήμο Αρταίων, έστειλε ένα σαφές πολιτικό μήνυμα στους υποψήφιους δημάρχους ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΛΕΞΗ και ΠΑΥΛΟ ΣΤΑΣΙΝΟ, και αυτό είναι: «Παίξατε, χάσατε, τελειώσατε…»!

Και για τον καθένα χωριστά:

Για τον ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΛΕΞΗ: «Η δημαρχιακή σου θητεία πέρασε απαρατήρητη. Αν πρόσφερες έργο, κανείς δεν το γνωρίζει, αν λειτουργούσες ως πρώτος δημότης του Δήμου, κανείς δεν το αντιλήφθη, αν έφερες κάτι διαφορετικό, από εκείνα των προκατόχων σου, κανείς δεν το διέκρινε. Ίσως αδικήθηκες, ίσως και όχι και η ευθύνη είναι αποκλειστικά δική σου, γιατί στις εκλογές, αν και εν ενεργεία δήμαρχος, δεν κατάφερες να περάσεις ούτε στο δεύτερο γύρο, κάτι που για πρώτη φορά συνέβη σε Δήμο, όλης της χώρας…»!

Για τον ΠΑΥΛΟ ΣΤΑΣΙΝΟ: «Είχες όραμα για την Άρτα, αλλά κανείς δεν το γνώριζε μέχρι την προκήρυξη των εκλογών και κανείς δεν το έμαθε και μετά τις εκλογές. Διέσπασες τον πολιτικό χώρο που σε ανέδειξε, το ΠΑΣΟΚ, έγινες αιτία να χαθεί πανηγυρικά ο Δήμος Αρταίων και δεν ένοιωσες την ανάγκη, έστω και εκ των υστέρων, να αιτιολογήσεις τους λόγους που σε οδήγησαν σε αυτή την ενέργεια, ενώ γνώριζες ότι το εκλογικό αποτέλεσμα θα ήταν αρνητικό…!

Οι αρτινοί ψηφοφόροι σε έστειλαν στο δεύτερο γύρο, γιατί η προφανώς απογοήτευσή τους, από τον Γιάννη Παπαλέξη, ήταν κάτι περισσότερο από ανυπόφορη…»!

Αυτά ήταν τα σαφή μηνύματα των δημοτών μας!

Σήμερα και οι δύο προαναφερόμενοι, δεν έχουν περιθώρια μελλοντικής ανάδειξής τους, στο Δήμο Αρταίων.

Ως επικεφαλής δημοτικών ομάδων, σε αντίθεση με τη ΛΙΤΣΑ ΚΙΤΣΑΝΤΑ, δεν επιδεικνύουν ούτε στοιχειώδες ενδιαφέρον για τα προβλήματα και τα ζητήματα που απασχολούν το δήμο μας και τους πολίτες της περιοχής μας.

Ο πρώτος, ο Γιάννης Παπαλέξης, ήδη επέστρεψε στην κεντρική πολιτική σκηνή, συμμετέχοντας στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές, στο ψηφοδέλτιο του Γιώργου Παπανδρέου!

Ο δεύτερος, ο ΠΑΥΛΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΣ, φαίνεται περισσότερο κουρασμένος και αδιάφορος, από ότι φαντάζονταν εκείνοι που τον τίμησαν με την ψήφο τους.

Συνεπώς και οι δύο, δεν ανταποκρίνονται, ούτε στο ελάχιστο, στο ρόλο του δημοτικού συμβούλου.

Αν νοιάζονται για την πόλη μας και το Δήμο μας οφείλουν ΤΩΡΑ να παραιτηθούν και να παραχωρήσουν τη θέση τους, στο Δημοτικό Συμβούλιο, στους επόμενους των ψηφοδελτίων τους.

Είναι το ελάχιστο, που σήμερα μπορούν να προσφέρουν στον τόπο μας.

Και από ότι γνωρίζουμε, εκείνοι που θα τους διαδεχθούν, είναι νέοι και με φιλοδοξίες και με όρεξη, για να υπηρετήσουν τα κοινά.

«Π»  

 

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

Go to top