Στα «αντιμνημονιακά»… δίκτυα του υπουργού «κατά της διαφθοράς» ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΤΡΟΓΚΑΛΟΥ, μπλέχτηκε για τα καλά και ο Δήμος Αρταίων.

Πιο συγκεκριμένα το 2013 και με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αρταίων, ορίσθηκε ως δικαστικός πληρεξούσιος του Δήμου μας, ο καθηγητής ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ, προκειμένου να ασκήσει αίτηση ακυρώσεως και αίτηση αναστολής της υπουργικής απόφασης, ενώπιον του Συμβουλίου Επικρατείας, για την αναστολή λειτουργίας τμημάτων ελέγχου και δικαστικού της Δ.Ο.Υ. Άρτας και ένταξή της στη Δ.Ο.Υ. Πρέβεζας.

Χρονιά κατά την οποία ο κ. Κατρούγκαλος το έπαιζε «αντιμνημονιακός» επαναστάτης, περιφερόμενος καθημερινά στα «παράθυρα» όλων των τηλεοπτικών καναλιών της χώρας, γράφοντας και βαρύγδουπα άρθρα σε πάρα πολλές εφημερίδες των Αθηνών.

Βέβαια όλα τα παραπάνω, νομιμότατα!

Όμως στις 25 Φεβρουαρίου του 2015, ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ, ο καθόλα «αντιμνημονιακός» κ. Κατρούγκαλος, ενημερώνει το Δήμο Αρταίων ότι «δεν δύναται να παρίσταται ενώπιον των δικαστηρίων, λόγω αναστολής των δικηγορικών του καθηκόντων εκ της υπουργοποίησής του»!!

Το θυμήθηκε – επαναλαμβάνουμε – μετά από ένα μήνα, από την υπουργοποίησή του!!!

Στις 2 Μαρτίου 2015, με απόφασή του, ο Δήμαρχος Αρταίων, ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΑΘΕΤΕΙ(!) την υπόθεση, σε ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ του γραφείου του κ. υπουργού!!!

Του «αντιμνημονιακού» κ. Κατρούγκαλου!

Τα συμπεράσματα δικά σας!

ΛΕ-ΣΤΑΣ

 

jsn-modulecontainer">

ZHTETAI BΡΕΦΙΚΟ ΚΡΕΒΑΤΙ

Παλιό βρεφικό κρεβάτι ζητείται ΔΩΡΕΑΝ. ΑΡΤΑ τηλ. 6983 464977

ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΛΥΟΜΕΝΟΥ

Πωλείται σκελετός λυόμενου για γραφείο, αποθήκη, εξοχικό, 2,5 Χ 6 μέτρα, με δοκούς 6 Χ 6 εκ., βαμμένος. Τιμή ΜΟΝΟ 250 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ

Ενός τόνου, 100 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ Τριάρι 1ου ορόφου, Πραμάντων 2 - Άρτα. Τιμή 100 ευρώ/μήνα. Πληροφορίες 6940 568614.

Go to top