Άρθρο του Δημήτρη Σκανδάλη

 

Η χώρα οδηγείται με βεβαιότητα εκτός Ευρώπης με συντονισμένα και προσχεδιασμένα βήματα μίας κλειστής παρέας ακραίων αριστεριστών, που παρασύρει και τους υπόλοιπους ευγενείς και σκεπτόμενους αριστερούς.

Και από πίσω από την μικρή παρέα βρίσκονται οι γνωστοί Μπαχαλάκηδες, άεργοι, μπλόγκερς και βαθιά κολλημένοι ιδεοληπτικοί,αδελφοποιημένοι με το χειρότερο κομμάτι της ψεκασμένης ακροδεξιάς. Είναι η Κυβέρνηση των αδαών ή ακόμαχειρότερα, των ερασιτεχνών της πολιτικής και της επιστήμης.

Ημιμαθείς, οι οποίοι χειρίζονται της υποθέσεις της χώρας σαν να πρόκειται για RIVERPARTY, δεκαοκτάρηδων, στο χύμα και στο κύμα.

Και όλα αυτά πασπαλισμένα και από ελάχιστα άτομα,με πόστα, που εμφανέστατα παρουσιάζουν δείγματα παρεκκλίνουσαςψυχολογικής συμπεριφοράς.Για να πετύχουν το έργο τους οργάνωσαν το εξής σχέδιο.Δημιουργία «μπάχαλου» εντός και εκτός.

Είναι αναξιόπιστοι, άλλα λένε έξω και άλλα μέσα. Παρουσιάζουν δήθεν ότι διαπραγματεύονται, υπογράφουν υποχρεώσεις, που δεν τηρούν. Όλα αυτά γίνονται με σκοπό την ουσιαστική εγκατάσταση και λειτουργία καθεστώτος.

Όλα αυτά τα καταφέρνουν με την απόλυτη ευφυΐα που διαθέτουν, πετυχαίνοντας την εκμετάλλευση των πιο χαμηλών ενστίκτων του λαού, όπως ο φόβος, ο πανικός και η απόγνωση.Οι κυβερνώντες είναι αδίστακτοι, δεν αναγνωρίζουν κανόνες και διαδικασίες, παρά μόνο αν αυτοί λειτουργούν προς όφελος των σκοτεινών τους σχεδίων. Η Δημοκρατία είναι καλή όταν συμφέρει, αλλιώς δενόμαστε στα κάγκελα και φωνάζουμε, ώστε να μην ακούγεται κανένας άλλος.

Έχω ξαναγράψει ότι οι λαϊκιστές είναι βαθύτατα αντιδημοκρατικοί λύκοι που παρουσιάζονται ως πρόβατα, και γίνονται αντιληπτοί από ένα βασικό τους χαρακτηριστικό. Την ιδέα ότι ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ. Και τώρα έρχεται η ώρα της ευθύνης.

Τελικά αποκαλύφθηκαν αφού μας έφτασαν εδώ, μετά από πέντε μήνες όχι δημιουργικής ασάφειας αλλά σαφέστατου προγραμματισμού των εκπροσώπων της συνομωσίας της δραχμής. Βάλτε την λογική σας και τον εαυτό σας να σκεφτεί αν αυτά που ζούμε είναι η αρχή μίας διαπραγμάτευσης (αυτό είναι το κουτόχορτο που νομίζουν ότι μας ταΐζουν προσβάλοντας την νοημοσύνη μας) ή η αρχή εξόδου από την Ευρώπη χωρίς μάλιστα να έχουμε πει καμία κουβέντα για αυτό. Το Δημοψήφισμα και μάλιστα, όπως το χρησιμοποιούν οι κυβερνώντες είναι επιεικώς απαράδεκτο. Αρκεί να διαβάσει κάποιος το ερώτημα.

Η απάντηση όμως μπορεί να αποτελέσει την αρχή λύτρωσης. Το όχι σημαίνει πτώχευση και περιθωριοποίηση, το ΝΑΙ σημαίνει δυσκολίες αλλά και αγώνα και θα συνδυαστεί με βουλευτικές εκλογές,παρόλο που φοβάμαι ότι οι κυβερνώντες, οι οποίοι είναι μάστορες στην προπαγάνδα, θα το καπηλευτούν.Το ΝΑΙ σημαίνει την αρχή μίας ελπίδας που μας στερούν. Το ΝΑΙ σημαίνει Ευρώπη. Αποφασίστε. Μέχρι τότε καληνύχτα και καλή τύχη.

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top