Το ότι οι συνταξιούχοι και ασφαλισμένοι, δεν μπορούν να βρούνε την υγειά τους, στις υπηρεσίες του Π.Ε.Δ.Υ. Άρτας, είναι σε όλους γνωστό.

Όπως επίσης είναι γνωστό ότι η κατάσταση που σήμερα επικρατεί, στο παλιό Νοσοκομείο της Άρτας, στο οποίο φιλοξενείται η μονάδα Υγείας του Π.Ε.Δ.Υ., είναι απελπιστική, έως και δραματική.

Αυτή η υπηρεσία λειτουργεί με πέντε γιατρούς, εκ των οποίων οι δύο είναι οδοντίατροι και στα τελευταία δύο χρόνια, η μόνη πρόσληψη που έγινε, ήταν μιας μικροβιολόγου, η οποία, πριν καν εγκατασταθεί, την αποσπούν στο Νοσοκομείο Άρτας, για τις εκεί ανάγκες του Μικροβιολογικού Εργαστηρίου.

Που σημαίνει ακόμη μεγαλύτερη υποβάθμιση των υπηρεσιών υγείας του Π.Ε.Δ.Υ., σε βάρος των πολλών χιλιάδων συνταξιούχων και εργαζόμενων της περιοχής μας, οι οποίοι υποχρεώνονται πλέον να καταλήγουν στο Νοσοκομείο και να αναζητούν την υγεία τους, με σειρά προτεραιότητας, (με μεταχρονολογημένα ραντεβού) απολαμβάνοντας τριτοκοσμικές παροχές υπηρεσιών.

Μήπως πάνε για κατάργηση αυτής της Μονάδας Υγείας του Π.Ε.Δ.Υ.;

Και το πιο αξιοσημείωτο! Η κατάσταση στην υγεία τα τελευταία δύο χρόνια, δεν περιγράφεται.

Υποβαθμίστηκαν η φροντίδα υγείας και όλες οι παροχές υγείας στους πολίτες και ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΗΚΑΝ οι αρμόδιοι υπουργοί Υγείας, οι οποίοι στον πρόσφατο ανασχηματισμό της κυβέρνησης, παρέμειναν στη θέση τους, για το ΤΙΠΟΤΑ, που πρόσφεραν μέχρι τώρα.

Η αρτινιά βουλευτής και υπουργός ΟΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ, γνωρίζει την κατάσταση σε αυτόν τον τομέα που επικρατεί στην περιοχή μας. Έχει κάτι να πει;

 

                                                                                           «Π»    

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top