Τα τελευταία χρόνια κάποιοι βάλθηκαν να σβήσουν από τον ποδοσφαιρικό χάρτη της χώρας την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Άρτας, και το πέτυχαν.
Και αναφερόμαστε σε εκείνους που χειρίστηκαν τελευταία τις τύχες της, χωρίς να δίνουν λόγο σε κανέναν.

Σε προηγούμενη ανάρτησή μας με τίτλο «ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» είχαμε αναφερθεί σε αυτό το θλιβερό ιστορικό.
Ένα ιστορικό που εξόργισε όλους τους αρτινούς, που αγαπούσανε «αρρωστημένα» την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, γιατί αυτή η ομάδα είχε ξεχωριστή ταυτότητα και συγκεκριμένες αρχές.
Ήταν η ομάδα που ξεπέρασε την ποδοσφαιρική μετριότητα της Άρτας και πρόσφερε αυθεντικές συγκινήσεις στους φίλους, τους φιλάθλους και τους οπαδούς της.
Το όνομα «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ», χάρη στους συμπολίτες μας ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ, δικηγόρο και ΓΙΩΡΓΟ ΣΙΛΙΟΓΚΑ, γιατρό, ΑΝΑΓΕΝΝΑΤΑΙ, με τον νέο σύλλογο «ΝΕΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ», ο οποίος αναγνωρίστηκε επίσημα από την ΕΠΟ και από την επόμενη ποδοσφαιρική σεζόν θα αγωνίζεται στο Β΄ Τοπικό Πρωτάθλημα της ΕΠΣ Άρτας.
Και οι δύο προαναφερόμενοι αποτελούν εγγύηση για την επιτυχία του στόχου τους, γιατί είναι άτομα δραστήρια, με ευαισθησίες και καταξιωμένα κοινωνικά και επαγγελματικά στην τοπική κοινωνία.
Κι αυτή την προσπάθειά τους πρέπει όλοι οι αρτινοί να την αγκαλιάσουμε, να την στηρίξουμε, να την ανεβάσουμε στην ποδοσφαιρική συνείδηση των απανταχού αρτινών.
Το χρωστάμε στη γενιά μας, στα παιδιά μας, στους εαυτούς μας και στις γενιές που θα ακολουθήσουν.
Ήρθε η ώρα να ανταποκριθούμε στο ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ, του Προέδρου και των μελών της Διοίκησης του νέου συλλόγου «ΝΕΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ», αρχικά με την εγγραφή μας στο σύλλογο και στην συνέχεια, έμπρακτα και ενεργά, όπου χρειαστεί, μέχρι να βρει τον βηματισμό του, μέχρι η νέα ομάδα μας… να βγει στη σέντρα»!
Μέχρι τη νέα αγωνιστική ποδοσφαιρική περίοδο, ο χρόνος είναι λίγος και τα ζητήματα και τα προβλήματα που ανακύπτουν είναι πολλά και χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης.
Οι διοικούντες τη «ΝΕΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» είναι βέβαιο ότι σύντομα θα απευθυνθούν και δημόσια σε όλους τους αρτινούς, με ανοιχτή συγκέντρωση και με ελεύθερο βήμα, για ιδέες, προτάσεις και διάλογο, πάνω στην όλη οργάνωση του Σωματείου και την προετοιμασία της νέας ομάδας.
Και σε αυτό το προσκλητήριο, κανείς δεν πρέπει να λείψει!
Αγκαλιάστε τη «ΝΕΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ», για την Άρτα μας!

                                   

                                                                                                 «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ»

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top