Σήμερα, 25 Ιανουαρίου 2018, ο ΣΥΡΙΖΑ «γιορτάζει» την 3η επέτειο της εκλογικής του επικράτησης, κερδίζοντας την εξουσία με το ψέμα, με ανερμάτιστες και αβασάνιστες υποσχέσεις.
Υπέκλεψε την ψήφο των Ελλήνων πολιτών για να αναρριχηθεί στην εξουσία.

Ποτέ στο παρελθόν ελληνική κυβέρνηση, δεν έκανε ακριβώς τα αντίθετα από όλα εκείνα, τα οποία προεκλογικά υποσχέθηκε.
Υποσχέθηκε κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, την επόμενη των εκλογών του 2015 και σκίσιμο των μνημονίων με έναν νόμο και με ένα άρθρο.
Υποσχέθηκε αύξηση του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ και καμία μείωση κυρίων και επικουρικών συντάξεων.
Υποσχέθηκε αύξηση του αφορολόγητου, προστασία της πρώτης κατοικίας, σεισάχθεια, προστασία και αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας και πάρα πολλά άλλα που θα γέμιζαν σελίδες βιβλίου.
Καμιά από αυτές  τις υποσχέσεις δεν ικανοποίησε.
Αντιθέτως, ανήγαγε το ψέμα σε επιστήμη!
Οι ψηφοφόροι παρασύρθηκαν, πίστεψαν στα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα, πίστεψαν στο υποτιθέμενο ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς, πίστεψαν στο μύθο, έναν μύθο που ανατράπηκε από την πρώτη ημέρα ανάληψης της εξουσίας, από τους ίδιους τους δημιουργούς του.
Η πολιτική ανωτερότητα της Αριστεράς ακυρώθηκε στην πράξη με τον εναγκαλισμό του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ και τον προσεταιρισμό πρώην στελεχών του ΠΑΣΟΚ, απαρνητών μιάς άλλης κομματικής ταυτότητας.
Ο λογοπλάστης πρωθυπουργός βάπτισε «αυταπάτες» τα ψέματά τους και πιστεύει ότι έτσι αποκαταστάθηκε η αξιοπιστία του, ότι έτσι… «καθάρισε»!
Η συνέχεια ήταν τόσο καταστροφική για τη χώρα και τόσο μελαγχολική και απογοητευτική για τους Έλληνες, που δεν υπάρχει πλέον περιθώριο για αλλαγή αυτού του κλίματος.
Χάϊδεψαν αυτιά σε Ελλάδα και Ευρώπη, αποδείχτηκαν ανίκανοι, ανεπαρκείς και ανάλγητοι στην άσκηση της εξουσίας και από το «θα βαράνε τα νταούλια και θα χορεύουν οι αγορές», έκαναν τρόπο της πολιτικής τους ζωής την «κωλοτούμπα», για να μη χάσουν τις καρέκλες τους.
Τρία χρόνια ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, τρία χρόνια «κωλοτούμπες»!!!
Ο λαός όμως περιμένει… «στη γωνία», τους περιμένει στην κάλπη, όποτε κι αν έρθει αυτή η ώρα.

 

ΕΥΗ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ
Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω – Αρχαιολόγος
Πολιτευτής Άρτας της Ν.Δ.
Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ.



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top