Η πρεμούρα της κυβέρνησης, να φέρει άρον-άρον στην επικαιρότητα το «Σκοπιανό», δεν πρέπει να είναι τυχαία επιλογή και απόφαση και μάλιστα σε μια κρίσιμη περίοδο για τη χώρα, που οδηγείται, κατά πως μας λένε οι της κυβερνήσεως, σε έξοδο από τα μνημόνια.

Προς τι αυτή η βιασύνη;
Είναι προϊόν του «φιλοαμερικανισμού» των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, που αναπτύχθηκε τα τελευταία χρόνια, προς ικανοποίηση των ΗΠΑ που επιζητούν επίμονα και για δικούς τους μόνο λόγους, την ένταξη των Σκοπίων σε ΝΑΤΟ και Ευρωπαϊκή Ένωση;
Είναι στην πράξη δύσκολη η «καθαρή έξοδος» από τα μνημόνια και ο ΣΥΡΙΖΑ μεθοδεύει πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, ζητώντας από το λαό την ανανέωση της εντολής του, για επίτευξη, υποτίθεται, αυτού του στόχου;
Είναι «απόδραση» από τη ν εξουσία, πριν η δημοσκοπική ψαλίδα, φέρει τον ΣΥΡΙΖΑ σε μονοψήφιο νούμερο και τους ΑΝΕΛ σε πλήρη αφανισμό;
Όποιος κι αν είναι ο σχεδιασμός - στόχος  των κυβερνώντων, η βεβιασμένη και πολιτικά «ύποπτη» ανάδειξη του ζητήματος των Σκοπίων, οδηγεί στην υποψία, έως και βεβαιότητα, πρόωρης προσφυγής στις κάλπες, στις αρχές των «μπάνιων του λαού» ώστε να μετατεθεί για μετά τις εκλογές η επίλυση του Σκοπιανού και η «καθαρή έξοδος» από τα μνημόνια.
Διότι πολιτικά «ανώδυνη» επίλυση του Σκοπιανού, και με ονομασία «Μακεδονία» ή παράγωγά της, είναι αδύνατη και ανέφικτη, αλλά και καθαρή έξοδος από τα μνημόνια, είναι και θα παραμείνει «όνειρο απατηλό», για πάρα πολλά χρόνια ακόμη.
Το πιθανότερο λοιπόν είναι η πρόωρη προσφυγή στις κάλπες Μάϊο – Ιούνιο και το αργότερο Σεπτέμβριο – Οκτώβριο 2018.

Λ.Σ.ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ENOIKIAZETAI δυάρι στην άνω πόλη, 1ος όροφος. Τιμή 220 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η δαπάνη ρεύματος και νερού. Τηλ. 6939 871864

-------------------------------

Ηλεκτρικές συσκευές

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ Μεταχειρισμένες ηλεκτρικές συσκευές σε πολύ καλές τιμές. Τηλ. 6942 460510

------------------------------

ΖΗΤΕΙΤΑΙ Μονοκατοικία ή ισόγειο διαμέρισμα για συνταξιούχους, έως 250 ευρώ μίσθωμα. Τηλ΄6983 464977

........................................................................

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Εμφανίσιμος 52 ετών, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία από 40 έως 55 ετών για συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Τηλ. 698 777 4972

 

Go to top