Eίναι περισσότερο από βέβαιο ότι όλοι θα πρέπει να παράσχουμε βοήθεια στην Δικαιοσύνη για να χυθεί άπλετο φως στις αθέμιτες πρακτικές όλων σχετικά με το «ΦΑΡΜΑΚΟ» ανεξάρτητα εάν θα κινδυνέψουν να φυλακισθούν ή και θα φυλακισθούν «πολιτικοί», κρατικοί αξιωματούχοι, γιατροί και τούτο βεβαίως εφόσον με την προυπόθεση ότι πληρώνεται η αντικειμενική και υποκειμενική υπόσταση των οικείων εγκλημάτων του Ποινικού μας Κώδικα.

Αυτό άλλωστε ζητά και σύσσωμος ο κυρίαρχος λαός που όλα τα χρόνια μπορούσε να πληρώνει τους φόρους του. Αυτό όμως είναι έργο μόνον των λειτουργών της Δικαιοσύνης που -ευτυχώς- για την Χώρα μας ακόμη μένει όρθια. Εισαγγελείς και Δικαστές είναι αυτοί που θα διαχωρίσουν την «εγκληματική εντύπωση» από την «ξεκάθαρη ποινική απόδειξη» που απαιτεί μία δίκαιη καταδίκη για μία εγκληματική οργάνωση.
Στην πιο δύσκολη -μεταπολεμικά- περίοδο για την Ελλάδα μας καθένας που θα προσπαθήσει να εκμεταλλευθεί πολιτικά το ζήτημα για να δικαιολογήσει την κακή πολιτική που ακολούθησε και «έριξε την Χώρα στα βράχια»  δεν θα κερδίσει τίποτε περισσότερο από το να αναδείξει ακόμη περισσότερο την έλλειψη στόχων της πολιτικής του.
Δυστυχώς για όλους εσάς ο εξαθλιωμένος και ντροπιασμένος σήμερα Ελληνας όπως τον καταντήσατε -να είστε βέβαιοι- ότι δεν θα ξεγελασθεί από την ανόητη προσπάθεια μίας στυγνής πολιτικής εκμετάλλευσης του ζητήματος, αφού η ανάδειξη του γνωστού προβλήματος, σήμερα, δεν αποτελεί τίποτε άλλο από μία ενορχηστρωμένη προσπάθεια αποπροσανατολισμού του Ελληνικού κόσμου καθ’ όν χρόνο [ενδεικτικά] η Τουρκία και η Αλβανία απειλούν την Ελλάδα, τα Σκόπια τα λέμε Μακεδονία, η ανεργία έδιωξε τα παιδιά μας, η φτώχεια απειλεί να πλήξει το 70% των Ελλήνων, το εξωτερικό μας χρέος είναι 313 δις ευρώ, το κόστος της τελευταίας διαπραγμάτευσης κόστισε 200 δις ευρώ, σχεδόν όλα τα νοσοκομεία μας είναι υποστελεχωμένα και χωρίς όλα εκείνα τα βασικά φάρμακα, τον εξοπλισμό και τα αναλώσιμα με αποτέλεσμα να κινδυνεύουμε καθημερινά. 
Μην πετάτε την μπάλα στην εξέδρα και μην κατακερματίζετε την ενότητα του λαού. Οι προκλήσεις των καιρών είναι πολύ πιο σοβαρές από τις ανόητες σκέψεις σας. Ενωθείτε να λάμψει η αλήθεια και υπηρετείστε τον λαό που σας έδωσε εξουσία για να προκόψετε επιτέλους την Ελλάδα και όχι για να την κόψετε ακόμη περισσότερα κομμάτια.
ΥΓ/ Οσοι νιώθετε να έρχεται το πλήρωμα του χρόνου και τρέχει ακόμη αίμα μέσα σας… μην προδώστε τα όνειρα μας σε όποια παράταξη εμείς και να είμαστε και κάντε επιτέλους αυτό που πρέπει σαν Ελληνες.  Φύγετε.

 

Δημήτριος Λ & Π Λαμπράκης
Δικηγόρος Αρτας

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top