«Λάδι και ξύδι κι όσο χρειάζεται ο καθένας», ήταν η αντίδραση της κόρης του ΦΩΤΗ ΚΟΥΒΕΛΗ, προς εκείνους που χλεύασαν την υπουργοποίηση του πατέρα της,, υπό τον Καμμένο!
«Βάλτε το εκεί που ξέρετε τέτοιο τρόπαιο…», η αντίδραση του υιού Σαββίδη, μετά τα αίσχη του πατέρα του, σον αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.

Δύο ατάκες, αντιδράσεις που προκαλούν κυνικότατα το κοινό αίσθημα και προσβάλλουν τον κάθε έλληνα πολίτη, από τα «βλαστάρια» δύο πρωταγωνιστών, δύο γεγονότων, που μονοπώλησαν, τις τελευταίες ημέρες, το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης και έγιναν αντικείμενο, αρνητικού και καθολικού σχολιασμού κι όχι μόνον.
Αναζητώντας κάποια ελαφρυντικά, για τις εν λόγω απερίγραπτες και ανερυθρίαστες αντιδράσεις, των δύο αυτών νέων ανθρώπων, δεν βρήκαμε κανένα απολύτως.
Οι αρνητικοί σχολιασμοί, έως και χλευασμοί, για την υπουργοποίηση του Φώτη Κουβέλη, σχεδόν στο σύνολό τους, προέρχονται από πρώην «συντρόφους» του κι όχι από αντιπάλους του.
Τους οποίους… «πούλησε» στην ψύχρα ο Φώτης Κουβέλης, ομολογώντας εξίσου κυνικά, πέραν της συνειδητής διάλυσης του κόμματός του και ως πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, είχε ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ!
Στη δεύτερη τώρα περίπτωση, στον υιό Σαββίδη, ο οποίος, ούτε λίγο, ούτε πολύ, είπε σε όλους μας, τέτοιο έπαθλο (πρωτάθλημα), βάλτε το στον… κώλο σας!
Και συνεχίζει με αναρτήσεις στα social media,  που εξεφτελίζει όλους τους έλληνες που τα βάλανε με τον πατέρα του!
Δεν γνωρίζουμε τι «επιταγές» έχει πολιτικά «υπογράψει» ο ΣΥΡΙΖΑ, ώστε αδιαμαρτύρητα να «λούζεται» και να ανέχεται τέτοιες συμπεριφορές, αλλά περί… «ηθικού πλεονεκτήματος», δεν δικαιούταν πλέον να ομιλεί.
Με τα «πίτουρα» έμπλεξε, οι «κότες» θα τον φάνε! Και καλά να πάθει.
Η χώρα και ο λαός τι φταίνε;

                                                                                         Λ.Σ.

jsn-modulecontainer">

ZHTETAI BΡΕΦΙΚΟ ΚΡΕΒΑΤΙ

Παλιό βρεφικό κρεβάτι ζητείται ΔΩΡΕΑΝ. ΑΡΤΑ τηλ. 6983 464977

ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΛΥΟΜΕΝΟΥ

Πωλείται σκελετός λυόμενου για γραφείο, αποθήκη, εξοχικό, 2,5 Χ 6 μέτρα, με δοκούς 6 Χ 6 εκ., βαμμένος. Τιμή ΜΟΝΟ 250 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ

Ενός τόνου, 100 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ Τριάρι 1ου ορόφου, Πραμάντων 2 - Άρτα. Τιμή 100 ευρώ/μήνα. Πληροφορίες 6940 568614.

Go to top