paratiritis-artas.gr

 

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

 


Τις τελευταίες ημέρες πολύς λόγος έγινε σε όλα τα ΜΜΕ για τον πολυαναμενόμενο και πολυσυζητημένο ανασχηματισμό του κυβερνητικού σχήματος.
Αποδείχθηκε όμως άνθρακας ο θησαυρός! Με άλλα λόγια πολύ κακό για το τίποτα!

Μια ανούσια μετακίνηση προσώπων, μόνο και μόνο για να κρατηθούν οι ισορροπίες, με ισχυρή επίγευση του παρελθόντος.
Ένας ανασχηματισμός απόλυτης απελπισίας που αναμφίβολα οδηγεί σε δύο συμπεράσματα.
Στην παραδοχή αφενός μεν από πλευράς Πρωθυπουργού, της επερχόμενης εκλογικής ήττας και στην αποτύπωση αφετέρου του ελλείμματος πολιτικού προσωπικού στις τάξεις των ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ.
Δυστυχώς δεν φτάνουν τα παραπάνω δυσοίωνα. Στην πραγματικότητα,, οι δυσκολίες της καθημερινότητας παραμένουν αμείωτες. Γι΄αυτό, μόνο αυτές θα έπρεπε να απασχολούν την σκέψη και τις πράξεις των κυβερνώντων, και όχι  οποιαδήποτε προσπάθεια εξωραϊσμού με αλλαγές προσώπων.
Δηλαδή, δεν ξέρουν στο Μαξίμου ότι έν έτει 2018 υπάρχουν χωριά στην ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα, στα οποία σταματούν να έρχονται τα λεωφορεία όταν τελείωνει το διδακτικό έτος, όπου δεν υπάρχει γιατρός για να γράψουν οι κάτοικοι τα φάρμακά τους, ή η πρόσβαση στο διαδίκτυο είναι όνειρο θερινής νυκτός! Δεν γνωρίζουν οι επαϊοντες της Κυβέρνησης ότι πολλοί δρόμοι παραμένουν βομβαρδισμένα τοπία και όποιος κυκλοφορεί σε αυτούς διακινδυνεύει ακόμη και την σωματική του ακεραιότητα!
Και καλά, ας δεχθούμε ότι όλα τα παραπάνω δεν είναι γνωστά.
Ο Πρωθυπουργός μας, ως Αρτινός δεν τα ξέρει;
Γιατί μην μου πείτε ότι δεν υπάρχουν στο νομό Άρτας πλείστα όσα χωριά που μαστίζονται από τις παραπάνω βασικές ελλείψεις.
Και ενώ θα μπορούσε κανείς να αντιτείνει ότι όλα αυτά έρχονται από παλιά ή ότι δεν είναι ευθύνη της Κεντρικής Κυβέρνησης αρκεί να αναρωτηθεί το εξής.
Πότε άλλοτε είχαμε Πρωθυπουργό από την Άρτα; Πότε άλλοτε είχαμε στο κυβερνητικό σχήμα τόσους αρτινούς υπουργούς;
Δικαιολογημένες επομένως οι αυξημένες προσδοκίες.
Εδώ απλός βουλευτής εκλέγεται κάποιος και οι συντοπίτες του περιμένουν πολλά. Όχι να είσαι Πρωθυπουργός σε ένα απόλυτα πρωθυπουργοκεντρικό σύστημα, όπου μία σου κουβέντα είναι εντολή!
Απ' ότι φαίνεται, όμως, πέρα από τα λόγια, πράξεις μηδέν για την γενέτειρα!
Ούτε καν από φιλότιμο.
Χάθηκε αυτό και μαζί του χάθηκε και λίγη πίσσα στους δρόμους του νομού. ΄Ετσι για να πούμε ευπρόσωπα ότι έχουμε Πρωθυπουργό από την ΄Αρτα.
 

ΕΥΗ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ
Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω
Αρχαιολόγος
Πολιτευτής Άρτας Ν.Δ.
Μέλος Πολιτικής Επιτροπής Ν.Δ.

ENOIKIAZETAI ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ

Καινούργια 32 τμ. 2ου ορόφου, δίχωρη, αυτόνομη θέρμανση, στην οδό Μανωλιάσσης 21β κοντά στον Άγιο Νικόλαο Άρτας. Πληροφορίες: Τηλ. 6977 894600 και 6973 764454

 

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΛΟΓΙΣΤΗΣ

Ζητείται λογιστής για μόνιμη θέση σε μηχανογραφημένο λογιστήριο. Απαραίτητη προϋπόθεση γνώση λογιστικού σχεδίου και 5ετή προϋπηρεσία σε εταιρεία , σε διπλογραφικά βιβλία.

Για πληροφορίες καλέστε στο 26813 06100 (Εσωτερικό 3) ή στο 26810 21354.

ΣΥΦΑΡΤ Α.Ε., κος Γριμπαβιώτης.

Βιογραφικά στο syfart@otenet.gr

jsn-modulecontainer">

Σύνδεση μελών

Go to top