Η δολοφονική επίθεση που σημειώθηκε στο Α.Τ. Ομονοίας σίγουρα δεν έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία στην ελληνική κοινωνία.

Είναι πασιφανές εδώ και τέσσερα περίπου χρόνια ότι η ασφάλεια του Έλληνα πολίτη σαν αγαθό δεν συνιστά κυβερνητική προτεραιότητα. Επιπλέον, η αίσθηση που δίνεται ότι το κράτος είναι ξέφραγο αμπέλι, μόνο μείωση της εγκληματικότητας δεν φέρνει.
Οι βίαιες επιθέσεις εναντίον αστυνομικών, οι συνεχείς βανδαλισμοί, η βία και η εγκληματικότητα, ακόμη και σε σημεία, όπως το τουριστικό κέντρο της Αθήνας, αποδεικνύουν περίτρανα ότι με ευθύνη των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ το επόμενο στάδιο ανομίας είναι η επικράτηση της ωμής βίας, του στυγνού εγκλήματος και του νόμου της ζούγκλας.
Τα παραπάνω σε συνδιασμό με τον περιβόητο νόμο Παρασκευόπουλου, ο οποίος απελευθέρωσε εκατοντάδες εγκληματίες, την κατάργηση της ομάδας ΔΕΛΤΑ, τη μείωση των περιπολιών στις γειτονιές και την προκλητική ανοχή στις διάφορες αναρχικές συλλογικότητες καθιστούν όλους εμάς τους Έλληνες φορολογούμενους πολίτες έρμαια στις επικίνδυνες διαθέσεις των πάσης φύσεως παρανόμων.
Γι' αυτό η Ελλάδα χρειάζεται άμεσα μια σοβαρή πολιτική εσωτερικής ασφάλειας. Με επίκεντρο τον πολίτη, με απόλυτο σεβασμό στα ατομικά δικαιώματα και την ποιότητα της ζωής. Αυτό μπορεί να γίνει μέσα από μια άλλη Κυβέρνηση, δημοκρατική και φιλελεύθερη, προτεραιότητα της οποίας θα είναι μία αστυνομία σύγχρονη, ενδυναμωμένη, ικανή και αποτελεσματική, που στόχο της θα έχει τη διασφάλιση της νομιμότητας.
Επομένως, όσο οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ μέσα από ιδεοληπτικές πράξεις και παραλείψεις τροφοδοτούν την ανασφάλεια, τόσο καθίσταται σαφές σε όλους μας ότι το αδιαμφισβήτητο σημείο αναφοράς για την επιλογή της επόμενης κυβέρνησης πρέπει να είναι η ασφάλεια, ως αναφαίρετο δικαίωμα του πολίτη και βασική προϋπόθεση της ελευθερίας και της δημοκρατίας.

ΕΥΗ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ
Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω
Αρχαιολόγος
Πολιτευτής Άρτας Ν.Δ.
Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής Ν.Δ.

 

ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ENOIKIAZETAI δυάρι στην άνω πόλη, 1ος όροφος. Τιμή 220 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η δαπάνη ρεύματος και νερού. Τηλ. 6939 871864

-------------------------------

Ηλεκτρικές συσκευές

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ Μεταχειρισμένες ηλεκτρικές συσκευές σε πολύ καλές τιμές. Τηλ. 6942 460510

------------------------------

ΖΗΤΕΙΤΑΙ Μονοκατοικία ή ισόγειο διαμέρισμα για συνταξιούχους, έως 250 ευρώ μίσθωμα. Τηλ΄6983 464977

........................................................................

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Εμφανίσιμος 52 ετών, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία από 40 έως 55 ετών για συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Τηλ. 698 777 4972

 

Go to top