Μέχρι στιγμής επτά είναι οι διεκδικητές του αξιώματος του Δημάρχου Αρταίων, τέσσερις με κομματική στήριξη και τρείς «αδέσποτοι»!

Πρόκειται για τους ΧΡΗΣΤΟ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (Ν.Δ.), ΤΖΕΝΗ ΤΑΠΡΑΝΤΖΗ (ΣΥΡΙΖΑ), ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΛΕΞΗ (ΚΙΝΑΛ, πριν από λίγες ώρες), ΛΙΤΣΑ ΚΙΤΣΑΝΤΑ (ΛΑΕ) και ένας από το ΚΚΕ, το όνομα του οποίου ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό.
Ανεξάρτητοι από το χώρο της Ν.Δ. οι ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΛΑΓΚΑΣ και ΧΑΡΗΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ και από το ΚΙΝΑΛ ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ.
Ποιοι από τους ανεξάρτητους θα «λαγαρίσουν», κανείς δεν γνωρίζει, όπως και κανείς δεν γνωρίζει αν στην συνέχεια «σκάσουν μύτη» και άλλοι ενδιαφερόμενοι.
Που σημαίνει ότι για το Δήμο Αρταίων, ταιριάζει να πούμε ότι γίνεται της «διάσπασης το κάγκελο», κάτι που συμβαίνει σχεδόν σε όλους τους δήμους της ελληνικής επικράτειας, απόρροια του εκλογικού νόμου της απλής αναλογικής, που ψήφισαν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, για να αποδυναμώσουν τα άλλα κόμματα στο χώρο της Τοπικής και Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης, στον οποίο τα δύο κυβερνητικά κόμματα είναι σχεδόν ανύπαρκτα.

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

--------------------------------------------------------

ΠΩΛΕΙΤΑΙ σόμπα υγραερίου, καινούργια. 60 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

Go to top