Ήταν αναμενόμενο κι έγινε πράξη!

Και με την κομματική πλέον «βούλα» η ΤΖΕΝΗ ΤΑΠΡΑΝΤΖΗ και ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ, θα διεκδικήσουν το Δήμο Αρταίων με την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ για την πρώτη και του ΚΙΝΑΛ για τον δεύτερο.

Πιο συγκεκριμένα:

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΡΤΑΣ ανακοινώνει

«Η Τοπική Αυτοδιοίκηση αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους θεσμούς λειτουργίας της δημοκρατίας, καθώς είναι άμεσα συνδεδεμένη με την καθημερινότητα των πολιτών. Ιδιαίτερα στις σημερινές συνθήκες που η χώρα μετά την έξοδο από τα μνημόνια, φαίνεται να ξαναβρίσκει τον βηματισμό της, αλλά και με τις νέες δυνατότητες εκδημοκρατισμού και συνεννόησης που προσφέρει το εκλογικό σύστημα της απλής αναλογικής, ο ρόλος αναβαθμίζεται ακόμα περισσότερο.
Έχοντας ως δεδομένο ότι οι εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση είναι μια ουσιαστική πολιτική διαδικασία, η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Άρτας, μετά από ένα μακρό διάστημα διαβούλευσης και συζητήσεων για τη στήριξη ενός αυτοδιοικητικού σχήματος που θα διεκδικήσει με αξιώσεις το Δήμο Αρταίων, με σκοπό να συσπειρώσει όλες εκείνες τις δυνάμεις, που θα εργαστούν για να δώσουν μια νέα προοπτική στην Άρτα, αποφάσισε να παρέχει στήριξη στην υποψηφιότητα της Τζένης Κοίλια-Ταπραντζή.
Καλούμε τους δημοκρατικούς και προοδευτικούς πολίτες του Δήμου μας να συσπειρωθούν γύρω από την υποψηφιότητα αυτή στη βάση της δημιουργίας μιας ενωτικής, σύγχρονης και προοδευτικής αυτοδιοικητικής παράταξης, που θα αλλάξει τις σημερινές ισορροπίες και τους συσχετισμούς, μακριά από τις αγκυλώσεις του παρελθόντος».

Το ΚΙΝΑΛ ΑΡΤΑΣ ανακοινώνει

«Κατόπιν απόφασης της Επιτροπής Ψηφοδελτίων Αυτοδιοίκησης και σε συνέχεια της εφαρμογής των διαδικασιών που περιγράφονται στην 7η Εγκύκλιο με θέμα την εξειδίκευση της διαδικασίας για την πολιτική αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων για Δήμους, ανακοινώνεται η στήριξη του Κινήματος Αλλαγής για το Δήμο Αρταίων, στον υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη Παπαλέξη».Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

Go to top