Σύμφωνα με δημοσίευμα της διαδικτυακής έκδοσης του Πρώτου Θέματος, εκπρόσωποι της ΔΗΜΑΡ έβαλαν βέτο στην Επιτροπή ψηφοδελτίων του ΚΙΝΑΛ, καθώς η Χαρ. Τρικούπη «άναψε κόκκινο» στην υποψηφιότητα του γνωστού δημοσιογράφου ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΕΓΑ, στο ψηφοδέλτιο Άρτας.

Αυτή την ώρα συνεδριάζει η Εκτελεστική Γραμματεία του Κινήματος Αλλαγής, εν όψει της Κεντρικής Επιτροπής την Κυριακή για τα ψηφοδέλτια.
Πάντα κατά το ίδιο δημοσίευμα, θα επιχειρηθεί συμβιβασμός, αλλά στον νέο φορέα της Κεντροαριστεράς είναι πολλοί όσοι πιστεύουν πως το «καράβι» της ΔΗΜΑΡ, έχει χαράξει πορεία ΣΥΡΙΖΑ και ετοιμάζονται να κουνήσουν… μαντήλι.
Ωστόσο σύμφωνα με νεώτερα δημοσιεύματα, η ανακοίνωση του ψηφοδελτίου της Άρτας θα πάρει αναβολή, προκειμένου να γίνουν νέες διαβουλεύσεις και να βρεθεί μια μέση λύση που θα ικανοποιεί όλες τις πλευρές.
Τέλος να σημειωθεί ότι στις τριεδρικές περιφέρειες, όπως είναι αυτή της Άρτας, το τρίτο κόμμα έχει αρκετές πιθανότητες να εκλέξει βουλευτή και γι’ αυτό το λόγο γίνεται ο… «καυγάς»!

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

--------------------------------------------------------

ΠΩΛΕΙΤΑΙ σόμπα υγραερίου, καινούργια. 60 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

Go to top