Άκρα του τάφου σιωπή, για τα μεταβίβαση-ενέχυρο, 4 μνημείων της Άρτας, στο Υπερταμείο, μεταξύ αυτών του Κάστρου και του Στρατοπέδου «ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ».

Το θέμα το έφερε στη δημοσιότητα η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας μας www.paratiritis-artas.gr την περασμένη Παρασκευή, αύριο Τρίτη θα συζητηθεί στο Συμβούλιο της Επικρατείας, αίτηση ακύρωσης από το Σύλλογο Ελλήνων Αρχαιολόγων και ένα 24ωρο πριν, δηλαδή σήμερα 21 Ιανουαρίου, το Οικονομικό Συμβούλιο Οικονομικής Πολιτικής, δίνει εξουσιοδότηση στον Υπουργό Οικονομικών να ανακαλέσει την μεταβίβαση 2330 επίμαχων ακινήτων του Υπουργείου Πολιτισμού, στο Υπερταμείο, σύμφωνα με το σημερινό ΦΕΚ, που δημοσιεύτηκε η σχετική απόφαση.  
Ανάμεσα στα υπό εξαίρεση αυτά αιτήματα, δεν συμπεριλαμβάνονται τα 4 μνημεία της Άρτας, που σημαίνει, μέχρι το 2115 θα τα διαχειρίζονται οι δανειστές της χώρας.
Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, τα αρνητικά για την Άρτα, οι τοπικοί φορείς και παράγοντες τηρούν σιγήν ιχθύος (δήμαρχοι, βουλευτές, κόμματα, Εργατικό Κέντρο και όλοι οι άλλοι οι μαζικοί φορείς.
Δεν νοιάζονται ή δεν το πήραν χαμπάρι;

Λ.Σ.


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top