Για το ΚΙΝΑΛ και για την μέγιστη πλειοψηφία μελών και ψηφοφόρων αυτού του χώρου, το ΠΑΣΟΚ, ο στόχος των επόμενων εκλογών, είναι διψήφιο ποσοστό, ώστε να είναι και ο βασικός ρυθμιστής των εξελίξεων, αλλά και για να μη βρεθεί στην 3η θέση η Χρυσή Αυγή, με ότι αυτό μπορεί να το συνοδεύσει, στο ενδεχόμενο να πάρει ακόμη και εντολή σχηματισμού κυβέρνησης, αν στις εν λόγω εκλογές δεν προκύψει αυτοδυναμία ή αν οι δύο πρώτοι δεν θα μπορέσουν να εξασφαλίσουν κυβερνητική πλειοψηφία.

Για την περιφέρεια της Άρτας που είναι τριεδρική και που η τρίτη έδρα μπορεί να την πάρει το 3ο κόμμα, αν το ποσοστό του είναι 8-9%, το ΠΑΣΟΚ οφείλει να δώσει «τα ρέστα» του, όσον αφορά το ψηφοδέλτιό του.
Οφείλει να συγκροτήσει ψηφοδέλτιο με ότι καλύτερο διαθέτει σε επίπεδο νομού.
Κι από αυτό το ψηφοδέλτιο, αυτή τη φορά πρέπει να υπάρχει το όνομα του ΠΑΥΛΟΥ ΜΙΧΑ, ακόμη κι αν χρειαστεί και επιστράτευσή του, στην περίπτωση που ο ίδιος δεν είναι διαθέσιμος.
Έχει αποδεδειγμένα μεγάλα περάσματα στο εκλογικό σώμα, σε όλες τις ηλικίες, σε όλες τις επαγγελματικές και κοινωνικές τάξεις, ακόμη και σε αντίπαλους χώρους, επαγγελματικά καταξιωμένος, χαμηλών τόνων και απόλυτα δημιουργικός.
Ειδικότερα για το ΠΑΣΟΚ, η συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο Άρτας, θα λειτουργήσει και συσπειρωτικά και θα διεκδικήσει με αξιώσεις την 3η έδρα.
Η πρόταση αυτή είναι από τις καλύτερες που πρέπει να δει σοβαρά το ΠΑΣΟΚ, για την περιφέρεια της Άρτας, στην οποία, επαναλαμβάνουμε, «παίζεται» η 3η έδρα για το 3ο κόμμα!
Άλλωστε και ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ Άρτας, αυτό το μήνυμα έστειλε στην ηγεσία του κόμματος, στις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές, για την ανάδειξη αντιπροσώπων της περιοχής μας, στο 2ο συνέδριο του ΚΙΝΑΛ που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Μαρτίου, στην Αθήνα.
Ο Παύλος Μίχας ήρθε πρώτος σε σταυρούς προτίμησης, με διπλάσιο αριθμό από τον δεύτερο, σε μια διαδικασία που ψήφισαν 487 μέλη του κινήματος.
Τέλος και σύμφωνα με πληροφορίες μας, πριν από το Συνέδριο της 30ης Μαρτίου, θα ανακοινωθεί και το άλλο 20%, πανελλαδικά των ψηφοδελτίων του ΚΙΝΑΛ, που απομένει, εκτός μερικών θέσεων για ευνόητους λόγους.

Λ.Σ.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top