Αφού τα τελευταία χρόνια ζούμε καταφανώς σε περιβάλλον τοξικής παραπλάνησης από τους νεόκοπους Συριζαίους “σωτήρες”, είναι απαραίτητο εν' όψει των επικείμενων ευρωεκλογών, οι οποίες αδιαμφισβήτητα έχουν λάβει χαρακτήρα εθνικών εκλογών, να αποκατασταθεί η πραγματικότητα. Έχουμε και λέμε λοιπόν μερικά λόγια σταράτα..

Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά με τον ΣΥΡΙΖΑ, και είναι πράγματι διαφορά ιδεολογική,  η οποία πρέπει να αναδειχθεί και να την αφομοιώσουν οι Έλληνες πολίτες, γιατί απόρροια αυτής είναι ότι η Ν.Δ. θέλει να μεγαλώσει η πίτα προς όφελος όλων, όχι κάποιων!! Γι’ αυτό συνδέει την ετήσια ανάπτυξη με τις αυξήσεις των μισθών. Ο κατώτατος μισθός να αυξάνεται  σε ποσοστό διπλάσιο από το ρυθμό αύξησης του Α.Ε.Π.Γι' αυτό μειώνει τον ΕΝΦΙΑ κατά 30% για όλους τους Έλληνες, όχι μόνο για κάποιους. 

Γι' αυτό προβλέπει την κατάργηση του εκτρώματος Κατρούγκαλου και την εγκατάσταση ενός ασφαλιστικού  τριών πυλώνων που εφαρμόζεται σήμερα σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες.

Γι' αυτό καθιέρωσε  το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, το οποίο εφαρμόστηκε από την προηγούμενη Κυβέρνηση.

Γι' αυτό μιλάει  για την ανάγκη να μην υπάρχει ούτε ένα παιδί το οποίο να μην έχει πρόσβαση σε παιδικό σταθμό και για επιπλέον αφορολόγητο για κάθε παιδί και ενίσχυση 2.000 ευρώ σε κάθε νέα γέννηση ως απάντηση στη δημογραφική υποχώρηση.

Γι' αυτό θέλει μία σύγχρονη και λειτουργική Υγεία και  μια Παιδεία που θα εξοπλίζει το κάθε παιδί με εφόδια για να οικοδομήσει το μέλλον του, μία Παιδεία με βάρος στην εξειδίκευση και συνδεδεμένη με την αγορά εργασίας, με σύγχρονα προγράμματα σπουδών και πανεπιστήμια που θα ανήκουν στους φοιτητές, στις ιδέες και στη γνώση και όχι σε συμμορίες που θέλουν να τα κάνουν χώρους ασυδοσίας και ανομίας με την ανοχή αυτής της κυβέρνησης.

Γι' αυτό εγγυάται την ασφάλεια γιατί χωρίς αυτήν δεν υπάρχει ούτε ελευθερία, ούτε Δημοκρατία.
Από την άλλη ακούσαμε τον κ. Τσίπρα να κατηγορεί τη Ν.Δ. για τη λιτότητα. Οι πολίτες ξέρουν όμως ποιος τους φτώχυνε τα τελευταία 4 χρόνια.  

Ξέρουν πολύ καλά  ποιος διέλυσε τη μεσαία τάξη και επέβαλε 29 νέους φόρους .

Ξέρουν πολύ καλά ποιος έκοψε το ΕΚΑΣ και κομπάζει για τα υπερπλεονάσματα, ενώ αυτά προέρχονται από τους φόρους που πληρώνονται από το υστέρημα των Ελλήνων, χρηματοδοτούνται από τις συντάξεις που δεν αποδίδονται σε 250.000 συνταξιούχους και από δημόσιες επενδύσεις που δεν πραγματοποιούνται.

Ξέρουν πολύ καλά ποιος αναγνώρισε «μακεδονική» ταυτότητα και γλώσσα στα Σκόπια.

Και όποιος “άπιστος” Θωμάς ευπρόσδεκτα ας ελέγξει όλα τα παραπάνω!!

ΕΥΗ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ
Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω
Αρχαιολόγος
Πολιτευτής Άρτας Ν.Δ.

 

    

ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ENOIKIAZETAI δυάρι στην άνω πόλη, 1ος όροφος. Τιμή 220 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η δαπάνη ρεύματος και νερού. Τηλ. 6939 871864

-------------------------------

Ηλεκτρικές συσκευές

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ Μεταχειρισμένες ηλεκτρικές συσκευές σε πολύ καλές τιμές. Τηλ. 6942 460510

------------------------------

ΖΗΤΕΙΤΑΙ Μονοκατοικία ή ισόγειο διαμέρισμα για συνταξιούχους, έως 250 ευρώ μίσθωμα. Τηλ΄6983 464977

........................................................................

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Εμφανίσιμος 52 ετών, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία από 40 έως 55 ετών για συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Τηλ. 698 777 4972

 

Go to top