Την περασμένη Κυριακή έπεσε η αυλαία των δημοτικών εκλογών και στην περιοχή μας, με αποτέλεσματα που ήταν σχεδόν στο σύνολό τους και αναμενόμενα.

Το Δήμο Γ. Καραϊσκάκη τον κέρδισε από την πρώτη Κυριακή ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΜΙΓΔΟΣ, γιατί και σε αυτή την αναμέτρηση δεν είχε αντίπαλο, ικανό έστω και να τον… «ενοχλήσει»!
Στο Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων κέρδισε ο «παλαίμαχος» ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΣΙΑΚΟΣ, που τελικά «ευεργετήθηκε» από τα χτυπήματα «κάτω από τη μέση», που δέχτηκε προεκλογικά ο ΜΑΡΙΝΟΣ ΓΑΡΝΕΛΗΣ.
Το αποτέλεσμα δεν νομίζω να ωφελεί την περιοχή των Κεντρικών Τζουμέρκων, τις τύχες της οποίας θα χειριστεί και πάλι ο 75άρης και βάλε, Χρήστος Χασιάκος, σε εποχές που οι απαιτήσεις και οι ανάγκες κάθε δημοτικής Αρχής, καλύπτονται μόνον από νέους ανθρώπους, προσαρμοσμένους στα σημερινά δεδομένα.
Ως Τζουμερκιώτες πήραμε θέση κατά της υποψηφιότητάς του, γιατί ο δρόμος προς την τοπική Αυτοδιοίκηση πρέπει να είναι ανοιχτός για νέους ανθρώπους κι όχι μόνο για ανθρώπους που για μισό αιώνα δεν λένε να ξεκολλήσουν από την τοπική εξουσία. Γίναμε δυσάρεστοι μόνο σε κοντόφθαλμους κι όχι στους ανοιχτόμυαλους, στους οποίους και απευθυνόμαστε.
Στο Δήμο «Ν. ΣΚΟΥΦΑ» οι δημότες είπαν «στοπ» στον ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΣΙΩΖΟ, γιατί ότι ήταν να προσφέρει το έχει κάνει!
Η ΡΟΖΙΝΑ ΒΑΒΕΤΣΗ είναι η πρώτη εκλεγμένη γυναίκα δήμαρχος στο Νομό μας και μεγάλο μέρος της επιτυχίας της το οφείλει στον απερχόμενο δήμαρχο ΕΥΣΤΑΘΙΟ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ, ο οποίος ήταν και η κινητήρια προεκλογική της δύναμη.
Για το Δήμο Αρταίων ακολουθούν ξεχωριστά δημοσιεύματα.

Go to top