Ο Κλεισθένης και η απλή αναλογική δεν φοβίζει την Τοπική Αυτοδιοίκηση, φοβίζει αυτούς που για να διοικήσουν θέλουν πλειοψηφίες, απόλυτες πλειοψηφίες, ενάντια στην βούληση του λαού.

Οι αλλαγές που επειγόντως καλείται να ψηφίσει η βουλή, ακυρώνουν στην πράξη την δυνατότητα διαμόρφωσης συναινέσεων σε τοπικό επίπεδο… επιστρέφει στο απόλυτο μοντέλο «δημάρχου-ηγεμώνα», μοντέλο που εξυπηρετεί και την διαφθορά  και την ανάπτυξη πελατειακών σχέσεων…
Αν και δεν ζήσαμε τον «Κλεισθένη» στην πράξη, αν και η λαϊκή βούληση εκφράστηκε μόλις 2 μήνες πριν στις αυτοδιοικητικές εκλογές, και οι νέες δημοτικές αρχές δεν πρόλαβαν ακόμη να αναλάβουν, το νέο νομοσχέδιο υποβαθμίζει τον ρόλο των δημοτικών και τοπικών συμβουλίων!
Πιστοί στα βασικά προεκλογικά μας συνθήματα, δεν συναινούμε σε πισωγυρίσματα, δεν βολευόμαστε στα αυτονόητα, συνεχίζοντας Πλατιά-Ενωτικά-Δυναμικά, ως επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ως δημοτική ομάδα της «Δημοτικής Αναγέννησης», θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας, με την κοινωνία και τους συμπολίτες μας στο πλευρό μας, διεκδικώντας και απαιτώντας καλύτερο μέλλον στον Δήμο μας.

                         
 
 

jsn-modulecontainer">

ZHTETAI BΡΕΦΙΚΟ ΚΡΕΒΑΤΙ

Παλιό βρεφικό κρεβάτι ζητείται ΔΩΡΕΑΝ. ΑΡΤΑ τηλ. 6983 464977

ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΛΥΟΜΕΝΟΥ

Πωλείται σκελετός λυόμενου για γραφείο, αποθήκη, εξοχικό, 2,5 Χ 6 μέτρα, με δοκούς 6 Χ 6 εκ., βαμμένος. Τιμή ΜΟΝΟ 250 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ

Ενός τόνου, 100 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ Τριάρι 1ου ορόφου, Πραμάντων 2 - Άρτα. Τιμή 100 ευρώ/μήνα. Πληροφορίες 6940 568614.

Go to top