Πάνω από δύο χρόνια δεκάδες αρτινοί «τραβιένται» με «συστηματική» ελληνική τράπεζα, από την οποία «έκαναν φτερά» οι καταθέσεις τους, χωρίς να μπορούν να βρουν το δίκιο τους, αλλά και χωρίς να γνωρίζουν ποια θα είναι και η συνέχεια.

Έχουν κάνει σχετικές καταγγελίες και εξώδικα στην εν λόγω τράπεζα, αλλά υπεύθυνες απαντήσεις  δεν παίρνουν.
Μόνο υποσχέσεις του στιλ «δεν χάνουν τα λεφτά τους», χωρίς να προσδιορίζουν και το πότε θα τα πάρουν.
Πριν από 20 περίπου μήνες στάλθηκε εξώδικο από θύμα της, με το οποίο ζητούσε μόνο ενημέρωση και απάντηση ακόμα να πάρει.
Κατέθεσε μήνυση και επιτέλους άρχισαν και οι καταθέσεις μαρτύρων.
Όμως στην περίπτωση συμβαίνει και κάτι απάνθρωπο: Αντί οι της τράπεζας να επιλύσουν  άμεσα το πρόβλημά τους, μια και αποδεικνύεται η κατάχρηση και έχει εντοπιστεί και ο καταχραστής, προτρέπουν τα θύματα, να ακολουθήσουν τη δικαστική οδό, για να δικαιωθούν.
Δηλαδή οι άνθρωποι τους εμπιστεύθηκαν τον ιδρώτα και τους κόπους μιας ζωής και αντί αυτό να το εκτιμήσουν και να το σεβαστούν, κάνουν ότι μπορούν για να παραιτηθούν από τις αξιώσεις τους, τα θύματά τους!
Προφανώς με το σκεπτικό «θα βαρεθούν» ή δεν θα αντέξουν οικονομικά τις δικαστικές δαπάνες.
Αυτοί οι άνθρωποι δεν δικαιούνται την άμεση προστασία της πολιτείας;
Είναι στο απυρόβλητο οι τράπεζες;
Οι καταθέσεις στις τράπεζες δεν γίνονται μόνο για «ασφάλεια» (;) των χρημάτων των πολιτών, αλλά και για αποκούμπι, για… «ώρα ανάγκης».
Αν συμβεί το τελευταίο σε κάποιο από αυτά τα δεκάδες – επαναλαμβάνουμε – θύματα, ποιο θα δώσει λόγο και που, για τη ζημιά που τυχόν θα προκύψει;
Ποιος πρέπει ή μπορεί να δώσει μια απάντηση στα θύματα, αυτής της τράπεζας;
Γιατί τόση παχυδερμία;
Την οποία τράπεζα και ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ! Και θα την ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΜΕ, γιατί πολύ πιθανόν να υπάρχουν και άλλα θύματά της, τα οποία δεν έχουν πάρει χαμπάρι ότι στο λογαριασμό τους δεν υπάρχει ΕΥΡΩ και κοιμούνται ήσυχοι!!!


«Π»


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top