Στο πλαίσιο της τριήμερης περιοδείας του στην Ήπειρο, ο υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Άδωνις Γεωργιάδης επισκέφθηκε τα Ιωάννινα όπου και συναντήθηκε με τον Υποστράτηγο κ. Γεώργιο Καραϊτση στην Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου,  τον Περιφερειάρχη κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη στην Περιφέρεια Ηπείρου, τον Μητροπολίτη Ιωαννίνων Μάξιμο στην Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων και τον Διοικητή  κ. Λάμπρο Γεωργόπουλοστο Γενικό Περιφερειακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων Γ. Χατζηκώστα. 

Ο κ. Γεωργιάδης κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στο Γενικό Περιφερειακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων ερωτηθείς από δημοσιογράφους δήλωσε τα εξής.  

«Από την εποχή της θητείας μου στο Υπουργείο Υγείας, είχα ιδιαιτέρως ασχοληθεί με το νοσοκομείο εδώ, γενικά με τα νοσοκομεία της Ηπείρου και το ένα και το Πανεπιστημιακό και είχα λύσει και αρκετά από τα προβλήματα που υπήρχαν τότε. 

Ήρθα λοιπόν σήμερα εδώ και βλέπω ένα νοσοκομείο και θέλω να συγχαρώ τη Διοίκηση, το ιατρικό, το νοσηλευτικό και το λοιπό προσωπικό του νοσοκομείου, γιατί πράγματι όπως την εποχή τη δική μου ήταν από τα πρώτα νοσοκομεία στην αξιολόγηση. 

Συνεχίζει να είναι από τα νοσοκομεία τα οποία στέκονται όρθια, παρά τις πολύ αντίξοες συνθήκες και αυτό δεν σας κρύβω ότι μου δίνει μία μικρή υπερηφάνεια και για τη δική μας δουλειά τότε.  

Όταν έλεγα στα κανάλια προ έξι μηνών ότι φοβάμαι ολική κατάρρευση του ΕΣΥ,  ως συνήθως με λέγανε κινδυνολόγο. Χθες ο κύριος Ξανθός είπε, ότι φοβάται ολικό blackout. Όποιος ξέρει από τα θέματα της Υγείας δεν έχει καμία σχέση με τη δική μας δουλειά τότε. Καμία σχέση. 

Η υγεία είναι σε ανεξέλεγκτη πτώση. Οι προσλήψεις που είχαμε προγραμματίσει δεν έγιναν, οι προϋπολογισμοί που είχαμε προϋπολογίσει δεν έχουν ολοκληρωθεί, το 5ευρω που βγήκε έχει προκαλέσει πρόσθετο πρόβλημα χρηματοδοτικό στα νοσοκομεία, η πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας έχει αφεθεί στο έλεος της. Ο ΣΥΡΙΖΑ σαν αντιπολίτευση είχε μαγικές λύσεις για όλα και σαν κυβέρνηση είναι παντελώς ανύπαρκτος. Ειλικρινά φοβάμαι ότι σε λίγους μήνες θα έχουμε ολική κατάρρευση του ΕΣΥ. 

Πρέπει άμεσα να γίνουν προσλήψεις του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού που είχαμε εξαγγείλει. Είχαμε βρει και τα χρήματα, είχε συμφωνήσει η Τρόικα, τα είχαμε βάλει στον προϋπολογισμό. Ο Τσίπρας τα βρήκε έτοιμα, τα υποσχέθηκε όταν έγινε Πρωθυπουργός και ακόμα δεν έχει γίνει τίποτα».  

 

Σήμερα στην Άρτα

Ο Άδωνις Γεωργιάδης θα επισκεφθεί σήμερα Τρίτη 3 Νοεμβρίου την Άρτα, όπου θα έχει συνάντηση με τα στελέχη και στη συνέχεια (11:30 π.μ.) θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΝΟΔΕ. 

Στη συνέχεια, ο κ. Γεωργιάδης θα μεταβεί στην Πρέβεζα, όπου στις 17:00 θα επισκεφθεί τα γραφεία της ΝΟΔΕ και θα κάνει δηλώσεις στα τοπικά ΜΜΕ. 

Το βράδυ, ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ θα βρίσκεται στην Ηγουμενίτσα, όπου στις 20:30 θα έχει ομιλία στο παραλιακό καφέ ENVY.  

Αναλυτικά το πρόγραμμα επισκέψεων έχει ως εξής:

• Άρτα, συνάντηση στελεχών και συνέντευξη τύπου στα γραφεία της ΝΟΔΕ ΑΡΤΑΣ στην πλατεία Μονοπωλίου

• 12:00 Βόλτα στην πλατεία της Άρτας

• 13:30 Επίσκεψη στο Γεφύρι της Πλάκας

• 14:30 Επίσκεψη στο Δήμαρχο Φιλιππιάδος

• 15:00 Καφέ στην πλατεία Φιλιππιάδος 

• 17:00 Συνέντευξη Τύπου στη γραφεία της ΝΟΔΕ Πρεβέζης 

• 17:45 Καφέ στην Πρέβεζα στο καφενείο του Τσώκου Λ. Ειρήνης 104

• 19.00 Συνάντηση και επίσκεψη στα γραφεία της ΝΟΔΕ Ηγουμενίτσας

• 19.40 Επίσκεψη στο Δήμο Φιλιατών

•  20:30 Συνάντηση με στελέχη και φίλους στο καφέ ENVY στον παραλιακό δρόμο, Πλατάνια.

 

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top