Στα Ιωάννινα στο ξενοδοχείο Grand Serai, από την Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2016 έως και την Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2016 θα πραγματοποιηθεί Εκπαιδευτικό Σεμινάριο με τίτλο: «Διαταραχές της Οξεοβασικής Ισορροπίας και των Ηλεκτρολυτών: Από τη Θεωρία στην Πράξη».  

Η Επιστημονική αυτή εκδήλωση διοργανώνεται για πρώτη φορά από το Ινστιτούτο Μελέτης Έρευνας και Εκπαίδευσης για το Σακχαρώδη Διαβήτη και τα Μεταβολικά Νοσήματα και επιστημονικό υπεύθυνο τον Καθηγητή Παθολογίας του Ιατρικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων καθηγητή κ. Μ. Ελισάφ.

Στόχος της εν λόγω εκδήλωσης είναι η σε βάθος κατανόηση των διαταραχών της οξεοβασικής ισορροπίας και των ηλεκτρολυτών που θα δώσει τη δυνατότητα στους νέους ιατρούς να αντιμετωπίζουν με επάρκεια αυτές τις διαταραχές στη κλινική πράξη. 

Το σεμινάριο φέρει την ενεργή υποστήριξη και αιγίδα σημαντικών ιατρικών εταιρειών πανελλήνιας εμβέλειας: Ελληνική Εταιρεία Αθηροσκλήρωσης, Ελληνική Διαβητολογική Εταιρεία, Ελληνική Νεφρολογική Εταιρεία, Εταιρεία Παθολογίας Βορείου Ελλάδος, Εταιρεία Παθολογίας Βορειοδυτικής Ελλάδος μέλη των οποίων θα συμμετέχουν και θα παρακολουθήσουν τις εργασίες.

Το Σεμινάριο έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον μεγάλου αριθμού συμμετεχόντων (διαφόρων ειδικοτήτων) από όλη την Ελλάδα οι οποίοι αναμένεται να ξεπεράσουν τους 350. 

Έναρξη Εργασιών: Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 17.00 

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top