Βοήθεια, και αυτό το Πάσχα σε 185 οικογένειες της περιοχής μας, διένειμε το Τμήμα Άρτας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Η βοήθεια υπό μορφή δεμάτων αλλά και δωροεπιταγών συγκεντρώθηκε από προσφορές συμπολιτών μας στους οποίους εκφράζουμε τις πιο θερμές ευχαριστίες μας.

Ο Ερυθρός Σταυρός προσπαθεί να στηρίζει τους συνανθρώπους μας που χρειάζονται βοήθεια κυρίως στο θέμα της διατροφής και της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης όλο το χρόνο, αλλά και ειδικότερα τις περιόδους των μεγάλων εορτών (Χριστουγέννων, Πάσχα κ.τ.λ.).

Είναι δυστυχώς μια ανάγκη που διαρκώς μεγαλώνει όσο η κοινωνικοοικονομική κρίση που μαστίζει την κοινωνίας μας συνεχίζεται και βαθαίνει.

Πολλοί είναι δυστυχώς οι συμπολίτες μας που κάθε μέρα σχεδόν καταφεύγουν στον Ερυθρό Σταυρό για βοήθεια και ο Ερυθρός Σταυρός προσπαθεί κανείς να μην φεύγει αβοήθητος, όταν πραγματικά έχει ανάγκη.

Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα πολλοί συμπολίτες μας με αισθήματα αδελφοσύνης και κοινωνικής ευαισθησίας με την βοήθεια και συμπαράσταση των οποίων ο Ερυθρός Σταυρός προσπαθεί να ανταποκρίνεται σε κάθε πραγματική ανάγκη.

Είθε το Αναστάσιμο Φως να φωτίζει, να θερμαίνει και να καθοδηγεί τις καρδιές όλων μας στο δρόμο της αγάπης και της κοινωνικής αλληλεγγύης, που είναι ο μόνος σίγουρος δρόμος προς μια κοινωνία πραγματικά ανθρώπινη.  

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top