Για δυο σοβαρότατες παραβάσεις καθήκοντος καταγγέλλεται ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άρτας κ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ, από το μέλος του Δ.Σ. και Πρόεδρο του τοπικού Εμπορικού Συλλόγου, ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΟΥΛΙΑΡΑ.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Χουλιάρας καταγγέλλει και ερωτά τον Πρόεδρο:

1. Γιατί στις 13 Ιανουαρίου 2015, που παραιτήθηκε από Πρόεδρος του Επιμελητηρίου (για να συμμετάσχει στις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015), δεν προχώρησε σε έκτακτο Δ.Σ., σε διάστημα 7 ημερών, για την εκλογή νέου Προέδρου, όπως ορίζει η επιμελητηριακή νομοθεσία; (Και μετά τις εκλογές επανήλθε στο αξίωμά του), και

2. Στις 19 Μαρτίου 2015 παραιτήθηκε από μέλος του Δ.Σ., ο Δημήτρης Λάμπρης και από τότε, μέχρις σήμερα, δεν αντικαταστήθηκε από τον επόμενο, όπως είναι το νόμιμο κι όπως ορίζει η Επιμελητηριακή νομοθεσία. Γιατί δεν προχώρησε στην αντικατάσταση, με αποτέλεσμα, η πλήρης απαρτία να είναι 20 μελών κι όχι 21;

Σύμφωνα τώρα με τις προαναφερόμενες καταγγελίες, υπάρχουν προβλήματα και μάλιστα ιδιαίτερα σοβαρά, όπως:

Το Επιμελητήριο έμεινε παράνομα ακέφαλο, για ένα μήνα και πλέον, προφανώς γιατί ο Πρόεδρος είχε στους σχεδιασμούς του, να επανέλθει στο αξίωμά του, αν αποτύγχανε στις βουλευτικές εκλογές, όπως και τελικά έγινε.

Όμως το πιο σοβαρό είναι το δεύτερο, η μη αντικατάσταση του παραιτηθέντος μέλους του Δ.Σ. Δημήτρη Λάμπρη.

Χωρίς πλήρη απαρτία, δεν πρέπει να είναι νόμιμες οι αποφάσεις που πάρθηκαν από τον Μάρτιο του 2015, μέχρις και σήμερα.

Οι καταγγελίες έγιναν με εξώδικη δήλωση και πρόσκληση του κ. Δημήτρη Χουλιάρα, καταγγελίες που συμμερίζονται κι άλλα μέλη του Δ.Σ., ακόμη και της παράταξης του κ. Προέδρου. Ακόμη από τα ίδια αυτά μέλη κυκλοφορούν κι άλλοι καταγγελτικοί ψίθυροι, οι οποίοι και επίσημα θα κατατεθούν αρμοδίως.

  

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top