Μια απρεπέστατη, αγενέστατη και πολιτικά ανέντιμη και απαράδεκτη συμπεριφορά του ΣΥΡΙΖΑ Άρτας σε βάρος της ΤΖΕΝΗΣ ΤΑΠΡΑΝΤΖΗ, της υποψήφιας Δημάρχου Αρταίων το 2019, με τη στήριξη αυτού του κόμματος, έδωσε αφορμή στην τελευταία να τους δώσει ένα ηχηρό «χαστούκι», με τον πιο αξιοπρεπή, αλλά και «δηλητηριώδη»  τρόπο: …«ΑΥΤΟΣΥΣΤΗΝΟΜΕΝΗ»!

Σημειώνουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ Άρτας, απαντώντας στα όσα κατά καιρούς επικριτικά σχόλια δεχότανε στο θέμα των δημοτικών εκλογών για το Δήμο Αρταίων, απέφευγε να αναφέρει καν το όνομα της κας Ταπραντζή, συμπεριφοράς άκρως προσβλητική και απαξιωτική στο πρόσωπό της.

Διαβάστε παρακάτω την εύλογη και εύστοχη αντίδρασή της:

Μια πρώτη απάντηση στην ανακοίνωση της θεματικής του ΣΥΡΙΖΑ ΑΡΤΑΣ

«1. (Να θυμίσω ότι η επικεφαλής της Δημοτικής Αναγέννησης ονομάζεται Ταπραντζή-Κοίλια Τζένη του Βελησσαρίου και της Θεοδώρας γεννημένη στην Αρτα το 1964. (γιατί στην ανακοίνωση σας δεν με αναφέρετε καν...ενώ αναφέρετε όλους τους υποψήφιους δημάρχους των τελευταίων 30 χρόνων!!.. )
2). Ως δημοτική παράταξη στείλαμε e-mail με θέμα συνάντηση για διάλογο για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές από τις 20 Απριλίου του 2023 (για το οποίο δεν πήραμε ποτέ απάντηση)!!!
3.) Η τριμελής επιτροπή που συναντήθηκε μαζί μας αρχές Ιούλη, μας ανακοίνωσε ότι έχει "επικεφαλής" ψηφοδελτίου!!
4.) Το ίδιο συνέβηκε και μια εβδομάδα αργότερα όταν το πρώτο όνομα του "επικεφαλής" δεν δέχτηκε και μας δόθηκε άλλο όνομα "επικεφαλής"!

Απαντάμε λοιπόν!!

1. Οι εκλεγμένοι της Δημοτικής Αναγέννησης ,και όχι μόνο,4 χρόνια κράτησαν ψηλά την αντιπολίτευση στο Δήμο Αρταίων!
Εσείς τώρα τους θυμηθήκατε;;
2. Για εσάς "συνεργασία" σημαίνει το να επιβάλετε επικεφαλής παράταξης και μόνο;
3. Και αφού σας αδειάσαμε τη γωνιά, εμείς που δεν κάναμε τίποτα, γιατί δεν προχωρήσατε σε συγκρότηση ψηφοδελτίου;
Ξέρετε στη ζωή δεν μπορούμε να έχουμε και το "σκύλο χορτάτο και την πίτα ολόκληρη"!
Και επειδή λέμε αλήθειες, να τις λέμε όλες!!
Όχι αυτές που θέλουμε!!
Ας απολογηθείτε λοιπόν στην τοπική κοινωνία, γιατί και το νόμο "Βορίδη" γνωρίζατε εδώ και ένα χρόνο, και εμείς, ως παράταξη σας καλέσαμε πολλάκις, και ποτέ δεν βάλαμε τις "προσωπικές" μας φιλοδοξίες πάνω από το "κοινό" καλό του τόπου!».

Σ.Σ.: Ανάλογη απάντηση θα έχει και από τον «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ» ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ τις επόμενες ώρες!


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top