Στην τελική ευθεία των αυτοδιοικητικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου 2023, η ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ μια ενεργή και προοδευτική δύναμη στην κοινωνία της Άρτας, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους/στις συνδημότες/σες και στην ιστορία της παράταξής μας, δηλώνουμε παρούσες/όντες και σε αυτή τη μάχη για την τοπική αυτοδιοίκηση.

Με σταθερές τις αξίες μας και τις αρχές μας. Με συλλογικότητα, σοβαρότητα και ειλικρίνεια και σε μια βαθιά ενωτική προσπάθεια με επικεφαλής και υποψήφια Δήμαρχο την Βάσω Αμπελογιάννη.
Είμαστε εδώ και παλεύουμε για ένα καλύτερο παρόν και μέλλον.

Θέλουμε ένα Δήμο

• δίπλα στις ανάγκες του τόπου και των ανθρώπων του. Απέναντι στις πολιτικές που όλα τα αντιμετωπίζουν αποκλειστικά σαν τεχνικά δελτία ΕΣΠΑ, και που πολλές φορές εφευρίσκουν «ανάγκες» με έργα «κεντρικά σχεδιασμένα», «ταμεία ανάκαμψης», χρηματοδοτικά εργαλεία, δάνεια, συμβούλους και σπόνσορες.
Θέλουμε ένα Δήμο
• που θα προστατεύει τα δημόσια αγαθά και τους δημόσιους χώρους, απέναντι στις λογικές της ιδιωτικοποίησης και του ξεπουλήματος των πάντων.
Θέλουμε ένα Δήμο
• με κοινωνική πολιτική και στήριξη των δημοτών, με πολιτική για την ανάπτυξη και την ευημερία των ίδιων των ανθρώπων για να μπορούν να μένουν στον τόπο τους, με περιβαλλοντική πολιτική απέναντι στις πολιτικές της ερημοποίησης και της φτώχειας.
Θέλουμε ένα Δήμο
• που θα σέβεται τις αποφάσεις και την βούληση των τοπικών κοινωνιών απέναντι στις λογικές που βλέπουν τους ανθρώπους σαν δεξαμενές απελπισμένων ψηφοφόρων

Απέναντι σε ένα νομοθετικό πλαίσιο της κυβέρνησης της ΝΔ και τωνρυθμίσεων Βορίδη- Θεοδωρικάκου, που θέλει να διατηρήσει την «υπάρχουσα τάξη», το status quo, στην τοπική αυτοδιοίκηση και με τις ευλογίες τις ΚΕΔΕ (Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος), είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα των κουστουμιών τους και επιθυμεί διακαώς να ελέγξει πλήρως την αντιπροσώπευση στα όργανα της τοπικής αυτοδιοίκησης και να αποκλείσει οποιαδήποτε φωνή δεν συμφωνεί με την εφαρμοζόμενη νεοφιλελεύθερη πολιτική που ευνοεί τους λίγους και φτωχοποιεί τους πολλούς.

Απέναντι στην επιδιωκόμενη μονοκυριαρχία, στις διαφόρων ειδών μεθοδεύσεις, στην απολίτικη λογική, εμείς είμαστε εδώ και παλεύουμε για να ένα καλύτερο παρόν και μέλλον για τον τόπο και τους ανθρώπους του.

Οι πρώτοι 56 υποψήφιοι της Ριζοσπαστικής Δημοτικής Αλλαγής για τον Δήμο Αρταίων

ΑΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ   
ΒΡΑΤΣΙΣΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ   
ΓΚΑΡΤΖΩΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ   
ΓΚΙΣΟΥΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ   
ΓΟΥΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ   
ΓΡΕΒΙΑΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ   
ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ   
ΖΩΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ   
ΚΑΛΙΑΚΑΤΣΟΥ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ   
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ   
ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΥ ΜΥΡΤΩ   
ΚΑΣΙΟΥ ΛΙΤΣΑ   
ΚΑΣΚΑΟΥΤΗΣ ΝΙΚΟΣ   
ΚΑΤΣΙΜΠΟΚΗ ΗΛΙΑΝΑ   
ΚΑΤΣΙΜΠΟΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ   
ΚΑΤΣΙΜΠΟΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ   
ΚΙΤΣΑΝΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ    
ΚΙΤΣΑΝΤΑ ΝΤΙΝΑ   
ΚΙΤΣΑΝΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ ΠΑΥΛΟΣ   
ΚΛΕΙΣΟΥΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ   
ΚΡΙΚΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ   
ΛΑΚΚΑ ΛΑΥΡΙΑ   
ΛΕΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ   
ΛΥΚΑΣ ΣΠΥΡΟΣ   
ΜΑΤΕΡΗ ΕΥΤΥΧΙΑ   
ΜΟΥΛΙΑΝΙΤΗΣ ΑΙΜΙΛΙΟΣ   
ΜΟΥΛΙΑΝΙΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ   
ΜΠΙΣΚΟΥΠ - ΦΕΛΕΚΗ ΣΟΦΙΑ   
ΜΠΟΧΩΤΗ ΓΩΓΩ   
ΝΑΚΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ   
ΠΑΛΛΑΣ ΘΩΜΑΣ   
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΗΣ   
ΠΑΝΕΤΑΣ ΠΑΥΛΟΣ   
ΠΑΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑ   
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΟΛΓΑ   
ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ ΟΡΕΣΤΗΣ   
ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΝΤΙΝΑ   
ΠΑΠΠΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ   
ΠΑΠΠΑΣ ΝΙΚΟΣ   
ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΛΕΥΚΗ   
ΠΙΣΤΙΩΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ   
ΣΑΚΚΑ ΗΛΙΑΝΑ   
ΣΑΜΨΩΝΗ ΙΩΑΝΝΑ   
ΣΙΔΕΡΑΚΗ ΣΩΤΗΡΙΑ (ΡΟΥΛΑ)   
ΣΚΟΥΡΑ ΛΟΥΙΖΑ   
ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ   
ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΦΑΝΗΣ   
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ   
ΤΖΟΥΜΑΝΙΚΑΣ ΚΩΣΤΑΣ   
ΤΡΙΑΝΤΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ   
ΤΣΑΝΤΗ ΑΝΤΑ   
ΤΣΩΛΑ ΔΗΜΗΤΡΑ   
ΧΑΣΑΝΑΗ ΕΡΙΝΤΑ   
ΨΩΜΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ   



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top