Γουρλού – γουρλού, ανέκραξαν «πανευτυχείς» οι αρτινοί φίλοι και οπαδοί της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ, που ταξίδεψαν στα Τρίκαλα, για να στηρίξουν την ομάδα τους. Ποία η… γουρλού; Η βουλευτής Άρτας ΟΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ!!!

Η οποία Όλγα, διέσχισε ζούγκλες, πάλεψε με λιοντάρια και ανακόντες και κατηφόρισε από Καλαμπάκα μέχρι τα Τρίκαλα, μισή τσιγάρα δρόμος, για να φέρει… γούρι στην ομάδα μας!

Κι έβγαλε και μισή ντουζίνα φωτογραφίες στην εξέδρα του γηπέδου, για να έχουν να την «λιβανίζουν» οι αρτινοί ΣΥΡΙΖΑίοι και η… ντουντούκα τους!

Κατά πως έκανε και ο ανεκδιήγητος ΚΙΜΩΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ, ως υφυπουργός των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, κατά τις τσάρκες του, στις λαϊκές αγορές της Αθήνας, στις φτωχογειτονιές της Κοκκινιάς και στα μπουζουξίδικα της Αθηνών – Λαμίας!

Και, ώ τη σύμπτωση! Όπως ο Κίμων, έτσι και η Όλγα, με προσωπικό φωτογράφο!

Γουρλού – γουρλού, ανέκραξε και ο πρόεδρος της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ, κ. ΚΑΡΙΝΟΣ, πρώην στρατιωτικός, όπως μου είπαν, ο οποίος, με «εθνική έξαρση» και «περηφάνια», την ευχαρίστησε και δημοσίως για την… «παρουσία» της!!!

Ρίγη συγκίνησης! Λίγο το έχετε;

Πολύ το έχουμε! Διότι τέτοιες πολιτικές γραφικότητες έχουμε να ξαναδούμε από τις δεκαετίες του ΄50 και του ΄60!

Γουρλού – γουρλού, μας λένε, γιατί η ομάδα μας έφερε… ισοπαλία με τα Τρίκαλα!

Τώρα αν χάναμε, παρουσία της… γουρλούς, τι θα μας λέγανε; Φταίνε οι μνημονιακές πολιτικές της κυβέρνησης;

Κι αν κερδίζαμε; Νάτος, νάτος ο Αλέξης ο πρωθυπουργός;

Κατά τα άλλα, η κ. Γεροβασίλη και το «υποκατάστημά» της, ο ΣΥΡΙΖΑ Άρτας, «μαλώνουν» τον «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ» και άλλα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, τα οποία, άκουσον – άκουσον, χωρίς να πάρουν την άδειά τους, «τολμούν» και αναφέρουν ονόματα και άλλων πιθανών υποψηφίων βουλευτών Άρτας!

Και τα καταγγέλουν μάλιστα!!!

Βέβαια σε αυτή την περίπτωση, ούτε η παρουσία της κ. βουλευτού στον συγκεκριμένο αγώνα, ούτε η γελοία καπηλεία αυτής της παρουσίας από το περιβάλλον της, αλλά ούτε και το βλακώδες ευχαριστήριο του κ. προέδρου της ομάδας, ενδιαφέρει έστω και λίγο τους αρτινούς φιλάθλους και πολίτες!

Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ δεν προσφέρεται για πολιτική και κομματική καπηλεία! Αυτό το «πρόσεχαν» με ευλάβεια όλοι οι αρτινοί που ασχολήθηκαν μέχρι σήμερα με τα κοινά της περιοχής μας.

Κανείς βουλευτής ή δήμαρχος ή παράγοντας της περιοχής, δεν «τόλμησε» να καπηλευτεί την ομάδα μας, παρά το γεγονός ότι υπηρέτησαν την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ από διοικητικά πόστα, παρά το γεγονός ότι οι περισσότεροι από αυτούς δεν έχαναν αγώνα της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ, όπου κι αν έπαιζε, παρά το γεγονός ότι «έβαζαν βαθιά το χέρι στην τσέπη τους», όταν η ομάδα αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα!!!

Με χαρακτηριστική περίπτωση, αυτή του πρώην δημάρχου Αρταίων ΠΑΝΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ, ο οποίος, πλήρωσε την ΑΝΑΓΕΝΝΝΗΣΗ κοντά στις 100.000 ευρώ, με τραπεζικό δάνειο, που έφτασε τις… 200.000 και πληρώνει και πληρώνει και δεν σώνει!!!

Υπήρξαν και κάποιοι που έφτασαν την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ στο κατώφλι της Α΄ Εθνικής κατηγορίας και αντί για ευχαριστήρια, άκουγαν και… βρισίδια!

Αυτά για τους τωρινούς… γουργουλογάδες, της ισοπαλίας με τα Τρίκαλα!!!

Και πρόεδρε, ευχαριστήρια ΠΟΤΕ δεν στέλνονται σε εκείνους που έχουν υποχρέωση να βρίσκονται στο πλευρό της ομάδας, είτε είναι βουλευτές, είτε υπουργοί, είτε δήμαρχοι, είτε… αριστεροί κομματικοί… ψάλτες!

Βρε Ν.Α.Σ., γιατί μου κολλάς;

Εμείς δεν μιλήσαμε και πολύ περισσότερο δεν επικροτήσαμε, την ατυχή φράση του ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΤΥΛΙΟΥ, στο γνωστό επεισόδιό του, με τη ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ! Εμείς μιλήσαμε για την απύθμενη υποκρισία πολιτικών και Μέσων Ενημέρωσης σε βάρος του κ. Στύλιου.

Και υποστηρίξαμε ότι ίδια μεταχείριση είχε και ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΟΒΟΛΑΣ, από τα Μέσα Ενημέρωσης και τους πολιτικούς της εποχής, κατά την θητεία του, στο υπουργείο Οικονομικών.

Που είδες τη σύγκριση των δύο προσώπων;

Είναι ψέμα ότι τα εκδοτικά συγκροτήματα που στήριζαν τότε το ΠΑΣΟΚ, μιλούσαν ειρωνικά και απαξιωτικά για τον Δημήτρη Τσοβόλα; Όπως το ίδιο κάνανε και στην περίπτωση Στύλιου;

Είναι ψέμα ότι η ελίτ του σοσιαλιστικού και λαϊκού ΠΑΣΟΚ, στο μεγαλύτερο μέρος της, στρατοπέδευσε τότε στο Κολωνάκι και στα Βόρεια Προάστια, πλην ελάχιστων, μεταξύ αυτών και ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΟΒΟΛΑΣ, που προτιμούσε τις λαϊκές γειτονιές και εισέπραττε την περιφρόνηση των συναδέλφων του, αλλά και των Μέσων Ενημέρωσης;

Είναι ψέμα ότι πέραν του ανεκδιήγητου ρατσιστή Κούλογλου και δεκάδες άλλα δημοσιογραφάκια «πρώτης γραμμής», γέμιζαν τις παραπολιτικές τους στήλες, με κακοηθέστατα σχόλια εναντίον του;

Πως ντύνεται, τι πίνει, που… «ξεπέφτει» στις κοινωνικές του δράσεις, πως έκανε μεταμόσχευση μαλλιών και πολλά άλλα, εξίσου εμετικά;

Απαξίωση σε όλα!

Το χωριατάκι από την Άρτα, να κάνει κουμάντο στα οικονομικά της χώρας;

Το άντεχε αυτό η… μουλαρία και η χωριαταρία του Κολωνακίου, η «μουλαρία» του ΠΑΣΟΚ, που το Κολωνάκι το γνώρισαν όταν βρέθηκαν στην εξουσία;

Ο «απροσάρμοστος» λοιπόν, στην τότε ελίτ του ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΟΒΟΛΑΣ δεν εκβιάζονταν, το σκάνδαλο Κοσκωτά σε εξέλιξη, το παιδί του αγωγιάτη «κατηγορούμενος», ο Ανδρέας το ίδιο, ο Κουτσόγιωργας το ίδιο και άλλοι.

Ναι Ν.Α.Σ., ο ΛΕ-ΣΤΑΣ ήταν και παραμένει φίλος του ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΣΟΒΟΛΑ, από το 1975, μέχρι και σήμερα. Και καθ’ όλη σχεδόν τη διάρκεια του ΔΗΚΚΙ, τόσον ο ίδιος, όσο και τρία ακόμη άτομα του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος, ήταν και ενεργά στο πλευρό του!

Και κάτι ακόμη! Την ραχοκοκαλιά της λειτουργίας των κεντρικών γραφείων του ΔΗΚΚΙ, την αποτελούσαν κυρίως άτομα και από το ΑΘΑΜΑΝΙΟ, το Τετράκωμο και άλλων χωριών της περιοχής των Τζουμέρκων.

Αυτά όσον αφορά την «κουτοπονηριά» μου, υπέρ του… Στύλιου, του Παλαιοκάτουνου και του Αθαμάνιου!

Για τον οποίο Γιώργο Στύλιο, ούτε μια καλή κουβέντα δεν είχαμε γράψει, μέχρι να μας εξοργίσει η τσαμπουκαλού Λιάνα Κανέλλη.

Και για να σε πείσουμε φίλε Ν.Α.Σ., στις 19 Σεπτεμβρίου 2014, στον «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ» και μόλις δύο μήνες πριν την καρατόμηση του Γ. ΣΤΥΛΙΟΥ, στα παραπολιτικά, είχαμε γράψει:

«Κάποιοι επώνυμοι φίλοι, από ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. μου είπαν, γιατί δεν σχολίασα την υπουργοποίηση του βουλευτή Άρτας ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΤΥΛΙΟΥ και τον διορισμό του πρώην βουλευτή ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΣΙΡΩΝΗ, στη θέση του Γραμματέα… «Διά βίου μάθηση…»!

Και τι να έγραφα; Ότι δικαιώθηκαν από τα κόμματά τους, για τους αγώνες και τη συμβολή τους στα κοινά; Θα με πιστεύατε;

Όχι μόνο δεν θα με πιστεύατε, αλλά θα με αποκαλούσατε και… μακάκα».

Που σημαίνει ότι αν και αυτά σου φαίνονται… «μπανταλά», τότε εμείς τι να κάνουμε; Να πολιτικογραφηθούμε... Μελισσουργιώτες;

Όμως εκείνο που δεν κατάλαβα φίλε Ν.Α.Σ., είναι η άποψή σου, για το επεισόδιο Στύλιου – Λιάνας, λέγοντάς μου, ότι αφού τα κόμματα «του δημοκρατικού τόξου» κατάγγειλαν τον πρώτον, εμείς τι ψάχνουμε;

Ακριβώς, επειδή τα κόμματα «του δημοκρατικού τόξου», κατάγγειλαν τον Στύλιο, τα οποία κόμματα, σε τίποτε άλλο μέχρι σήμερα, δεν έχουν ταυτιστεί! Βρήκαν το ανώδυνο και «σπατάλησαν» όλη την υποκρισία τους!

Και ποια είναι η υποκρισία τους;

Η Ν.Δ. και ο Σαμαράς, έκαναν «γαργάρα» τον χαρακτηρισμό που τους απηύθυναν στη Βουλή, βουλευτές της αντιπολίτευσης, περί κυβέρνησης Τσολάκογλου; Ή μήπως και είναι;

Το ΠΑΣΟΚ και ο Βενιζέλος, έκαναν επίσης «γαργάρα» τους χαρακτηρισμούς περί κλεφταράδων και απατεώνων του χώρου τους, που συχνά – πυκνά, τους αποδίδουν στην Βουλή, βουλευτές άλλων κομμάτων.

ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρας, σε κομματικό ντοκιμαντέρ, συμπεριέλαβαν το επεισόδιο Λιάνας – Κασιδιάρη και «ξεκαρδίστηκα» στα γέλια!

Το λαλίστατο ΚΚΕ «κατάπιε» αμάσητο το χαρακτηρισμό της Λιάνας, κατά του Αλέξη Τσίπρα, όταν για το προαναφερόμενο επεισόδιο (του… ξεκαρδίσματος), τον αποκάλεσε: «ΤΣΟΓΛΑΝ ΒΟΥ…»!

Αυτό λοιπόν το «δημοκρατικό τόξο» ΟΜΟΦΩΝΑ «αγανάκτησε», γιατί ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΥΛΙΟΣ, είπε της Λιάνας: «Ψάχνεις για Κασιδιάρη, αλλά εγώ δεν θα σου κάνω το χατίρι…»!

Οι κατά συνθήκην υποκριτικές πολιτικές καταγγελίες!!! Εμείς δεν τις «μασάμε»! Όπως δεν τις «μασάει» και η μεγάλη πλειοψηφία των οπαδών όλων των κομμάτων, όπως περίτρανα διαπιστώνεται στο διαδίκτυο! Τελεία και παύλα!

Και δύο «ιστορικές» ατάκες από το αγλάισμα της τηλεδημοκρατίας μας, το οποίο εκτρέφεται από το σύνολο των Μέσων Ενημέρωσης. Τη ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ!

Σε τηλεοπτικό πάνελ είπε: «Τα πουσταριά δεν θα περάσουν». Περνάνε, περνάνε!!!

Και τούτο! Ρώτησε η Λιάνα τον Στύλιο: «Ξέρεις εσύ από πείνα;»! Έλα ντε! Ρώτησε η Εκάλη, το Παλαιοκάτουνο; Περί πείνας; Αστυνομίαααααα!

Παιδιά σηκωθείτε να βγούμε στους δρόμους, με ρόλεξ (χρυσά) στα χέρια και γούνες στους ώμους, κατά πως έλεγε και ο Χάρυ Κλύν!

Ας ευθυμήσουμε και λίγο! Λοιπόν μάζωξη είχαν οι φίλοι του Κοινωνικού Ιατρείου – Φαρμακείου» σε ουζερί της Άρτας, με ζωντανή μουσική, με ποτό, με χορό, με ξεφάντωμα. Και σύμφωνα με ΣΥΡΙΖΑίκο δημοσίευμα, μεταξύ όλων αυτών, θα γίνει κουβέντα για προγραμματισμό(!) των επόμενων βημάτων (!!!) για τον «κοινό στόχο»!!!

Πως λέγανε οι ξενέρωτοι αστοί, μεταξύ τυρού και αχλαδίου; Οι αριστεροί λένε μεταξύ κοψιδίου, ποτού και ζεμπεκιάς…!!!

Βέβαια δεν μάθαμε το αποτέλεσμα του προαναφερόμενου… «προγραμματισμού»! Αλλά υποψιάζομαι το πλαίσιο!

Η επόμενη κίνηση θα γίνει σε πατσατσίδικο, η μεθεπόμενη σε πιτσαρία και η ολοκλήρωση (του προγραμματισμού!), σε μπουζουξίδικο!!!

Και σε αυτή τη μάζωξη των «φίλων» του Κοινωνικού Ιατρείου – Φαρμακείου, πάλι μία από τα ίδια! ΟΙ ΣΥΡΙΖΑίοι, γνωστοί και μη εξαιρεταίοι στην τοπική κοινωνία.

Όπου γάμος και χαρά, η Βασίλω πρώτη!

Όπου «μασάει» το πόμολο, ο ΣΥΡΙΖΑ πρώτος!

Η σούπερ μνημονιακή Τσάγκρη και η αναρχοπασιονάρια Ραχήλ, βολευθείσες αμφότερες από το αμαρτωλό ΠΑΣΟΚ, έγιναν «συντρόφισσες» της Ζωής και του Λαφαζάνη! Σιδηροκέφαλες!!! Κομματικές επιμειξίες!

Εκεί που ο Βελουχιώτης κρέμαγε τα άρματα, τώρα μαζεύονται… νταούλια!

Ο των Ανεξάρτητων (Καημένων) Ελλήνων, βουλευτής Μελάς, επιστρέφει ολοταχώς προς Ν.Δ.! Για τον υιό του, βρε γαμώτο!

Και ο Καμμένος: «Πλησίασαν βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. και του πρόσφεραν 3.000.000 ευρώ, μέσω FACEBOOK, για να ψηφίσει Πρόεδρο Δημοκρατίας, που θα προτείνει η συγκυβέρνηση και είπε «όχι»!

Εντάξει, ξέρουμε ότι τον Καμμένο, καημένοι τον ακολουθούν, αλλά όχι και τόσο… βαρεμένοι!

Άκου, εξαγορά βουλευτή, μέσω FACEBOOK! Τι άλλο θα ακούσουμε; Και από ποιόν; Από τον Καμμένο, που παλιότερα κατάγγειλε τον Ανδρέα Παπανδρέου, σαν αρχηγό της 17ης Νοέμβρη!!!

Πως λέγανε οι γεροντοκόρες; «Μου ζητούσαν εμένα να με παντρευτούν άρχοντες και πριγκιπόπουλα, αλλά εγώ στο ύψος μου»! Στο… ράφι! Κάπως έτσι μας τα λένε και οι των ΑΝ.Ελ.! 

Από τους εναπομείναντες και μέχρι την εκλογή του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας, να μου το θυμάστε, άλλοι 2-3 θα στρίψουν κανονικά από αυτό το κόμμα, κατά την ψηφοφορία, ψηφίζοντας «κατά συνείδηση», όπως «λέει το Σύνταγμα» και όπως απαιτούν «οι δύσκολοι καιροί που διανύουμε»!

Διότι στην πολιτική, οι πολιτικοί για τις κωλοτούμπες τους, βρίσκουν όσες αφορμές αντέχει ο οργανισμός τους!

΄Αλλωστε για τον Μελά δεν σας το είπαμε πριν από λίγο καιρό;

Και ας βουρλίζεται ο Καμμένος και ας πετάει μπαρούφες για να περισωθεί!

Θεέ μου, ματαλέω, εξαγορά βουλευτών μέσω FACEBOOK και μέσω EMAIL; Και μάλιστα μέσω αγνώστου προσώπου;

Και αντί η βουλευτίνα των ΑΝ.ΕΛ. που κατήγγειλε προσπάθεια εξαγοράς της, να πάει στην Δικαιοσύνη, πήγε στον Καμμένο και ο Καμμένος αντί να πάει στον Πρόεδρο της Βουλής και να αναφέρει την περίπτωση, τηλεφώνησε στον ΣΥΡΙΖΑ και στον διευθυντή του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα!!! Ωραίο, ε;

Και ποιος είναι ο μεσολαβητής για την εξαγορά; Κάποιος βορειοηπειρώτης, που δεν είναι καν έλληνας ψηφοφόρος! Ωραίο, ε;!

Γειά σας!!!

 

ΛΕ-ΣΤΑΣ

 

 

  

 

 

 

 

 

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top