Μετά την επίσκεψη του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας του κου Λεωνίδα Γρηγοράκου, στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας, ο βουλευτής Χρήστος Γκόκας δήλωσε:

«Αποτελεί αναμφισβήτητα προτεραιότητα η αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων, για τις υπηρεσίες υγείας που πρέπει να προσφέρονται στους πολίτες του Νομού μας, για τις υποδομές που είναι απαραίτητες, όπως και για τα ζητήματα που απασχολούν τους εργαζομένους και οι οποίοι συμβάλλουν αποτελεσματικά ώστε να υπάρχει το αναγνωρισμένα καλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών υγείας από το Νοσοκομείο της Άρτας.

Για όλα αυτά έγινε αναλυτική συζήτηση και ενημέρωση προς τον Υπουργό κο Γρηγοράκο, από τον οποίο υπήρξε κατανόηση, θετική και ουσιαστική αντιμετώπιση, αλλά και επί τόπου λύσεις για μια σειρά προβλημάτων. 

Σχετικά δε με την εξόφληση δεδουλευμένης απασχόλησης του προσωπικού, αυτή θεωρείται αυτονόητη για κάθε εργαζόμενο, πρέπει να ολοκληρωθεί για όλους και δεν χρειάζεται να μένουμε σε αυτά ή σε αντιπαραθέσεις γύρω από τέτοια θέματα.

Επίσης, πέρα από το σημαντικό ζήτημα της υγείας, πρέπει να δούμε τους βασικούς και ουσιαστικούς στόχους που αφορούν στα μεγάλα και σημαντικά ζητήματα για την τοπική ανάπτυξη και το μέλλον της περιοχής μας, για την προοπτική των νέων μας στον τόπο τους, θέματα για τα οποία στο επόμενο διάστημα θα έχουμε την ευκαιρία να μιλήσουμε.».

 

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

--------------------------------------------------------

ΠΩΛΕΙΤΑΙ σόμπα υγραερίου, καινούργια. 60 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

Go to top