Στην τελική ευθεία για την κατά γενική ομολογία κρισιμότερη εκλογική αναμέτρηση της μεταπολίτευσης και ο σαστισμένος και με πολλαπλά μηνύματα βομβαρδισμένος πολίτης πασχίζει για ψήγματα αλήθειας και αξιόπιστες εναλλακτικές προτάσεις και λύσεις στο δυσεπίλυτο οικονομικό πρόβλημα της χώρας.

Η επιστροφή στις λογικές του λαϊκισμού, της δημαγωγίας και της ανέξοδης υποσχεσιολογίας χωρίς συγκεκριμένο σχέδιο και προτάσεις για την έξοδο από την κρίση από την μεριά του ΣΥΡΙΖΑ εξάπτει τα συντηρητικά ένστικτα του λαού μας για επαναφορά των φοβικών συνδρόμων και της ανασφάλειας για το μέλλον που τα προβάλλει και τα τροφοδοτεί η ΝΔ σε μια πολωτική  προεκλογική περίοδο χωρίς πολιτικό περιεχόμενο.

Το ΠΑΣΟΚ δεν δείλιασε στα πολύ δύσκολα για την χώρα και τον λαό μας, έμεινε στις επάλξεις αψηφώντας το τεράστιο πολιτικό κόστος γιατί το συμφέρον του έθνους αυτό επέβαλε.

 Κρατώντας ψηλά την εθνική ευθύνη και όσο οι άλλοι έκαναν διαπιστώσεις και δημοσιογραφικούς σχολιασμούς, το ΠΑΣΟΚ με σύμμαχο το Έλληνα πολίτη που επίσης έβαλε πλάτη στα πολύ δύσκολα πήρε τις μεγάλες αποφάσεις και απέφυγε η χώρα τα χειρότερα.

Ουδείς μέχρι σήμερα αμφισβήτησε με επιχειρήματα και πειστικό τρόπο την ορθότητα των επιλογών μας και δεν είναι τυχαίο ότι η ΝΔ και ο Αντώνης Σαμαράς αναδιπλώθηκαν όταν συνειδητοποίησαν τον Εθνικό κίνδυνο και επίσης συγκυριακά και η ΔΗΜΑΡ και ο Φώτης Κουβέλης.

Σήμερα η χώρα με τις απαράμιλλες θυσίες του Ελληνικού λαού βρίσκεται στην άκρη του τούνελ με την οικονομία να επανέρχεται στην ομαλότητα και την χώρα στην κανονικότητα με καλύτερες προοπτικές για την μεταμνημόνιο εποχή.

Αυτό που προέχει σήμερα είναι η συνέχιση της προσπάθειας, η δημοκρατική ομαλότητα, η κυβερνητική σταθερότητα και η αταλάντευτη Ευρωπαϊκή πορεία της χώρας που μόνο το ΠΑΣΟΚ μπορεί να εγγυηθεί.

Ήμαστε οι μόνοι που κοιτάζουμε στα μάτια τον Έλληνα πολίτη και του λέμε την απόλυτη αλήθεια χωρίς περικοπές, χωρίς στρογγυλέματα και χωρίς εκπτώσεις.

Καλούμε τους Αρτινούς πολίτες στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση με ομιλητή το μέλος της ΚΠΕ και υποψήφιο βουλευτή Β’ Πειραιά  του ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατική Παράταξη κ. Παντελή Καψή.  

Στην εκδήλωση θα παρουσιασθούν και οι υποψήφιοι βουλευτές του κινήματος για τον Ν. Άρτας.       

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 8μμ στην αίθουσα ΔΙΏΝΗ στο Εκθεσιακό Κέντρο. 

 

 

 

ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ENOIKIAZETAI δυάρι στην άνω πόλη, 1ος όροφος. Τιμή 220 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η δαπάνη ρεύματος και νερού. Τηλ. 6939 871864

-------------------------------

Ηλεκτρικές συσκευές

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ Μεταχειρισμένες ηλεκτρικές συσκευές σε πολύ καλές τιμές. Τηλ. 6942 460510

------------------------------

ΖΗΤΕΙΤΑΙ Μονοκατοικία ή ισόγειο διαμέρισμα για συνταξιούχους, έως 250 ευρώ μίσθωμα. Τηλ΄6983 464977

........................................................................

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Εμφανίσιμος 52 ετών, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία από 40 έως 55 ετών για συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Τηλ. 698 777 4972

 

Go to top