Ο υποψήφιος Βουλευτής νομού Κορινθίας κ. Χρίστος Δήμας, μαζί με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας,συναντήθηκαν με φορείς της περιοχής στο πλαίσιο της προεκλογικής περιόδου. 

Πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις σε παραγωγικές και εξαγωγικές επιχειρήσεις του νομού Άρτας, μεταξύ των οποίων τον Πτηνοτροφικό συνεταιρισμό, μονάδα ιχθυοκαλλιέργειας, συσκευαστήριο αγροτικών προϊόντων, καθώς και μια τυροκομική επιχείρηση. Επιπλέον,επισκέφτηκαντο φορέα διαχείρισης Αμβρακικού. Η προγραμματισμένη επίσκεψη περιλάμβανε επίσης συναντήσεις με πολίτες και στελέχη της  Νέας Δημοκρατίας.Συζητήθηκαν τα προβλήματα καθώς και οι προοπτικές ανάπτυξης του νομού. Στη συνέχεια ο  κος Δήμας ενημερώθηκε ενδελεχώς για τα θέματα που οφείλονται στην ανεπαρκή χρηματοδότηση και την έλλειψη υποδομών και ιδίων πόρων.Επιπλέον, ο κος Δήμας έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο θέμα της συντήρησης των Ιστορικών μνημείων και επισκέφτηκε το Ιστορικό γεφύρι και την Παρηγορήτισσα.  Παράλληλα, τόνισε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της ευρύτερης περιοχής και  ενημερώθηκε για τα τοπικά προϊόντα. Πληροφορήθηκε για τις  υπηρεσίες που παρέχει ο νομός και τόνισε ότι υπάρχουν πολλές ανεκμετάλλευτες πτυχές. 

Ενδεικτικά αναφέρθηκε: Στη βελτιστοποίηση της παραγωγής και της διάθεσης των προϊόντων του πρωτογενούς και του δευτερογενούς τομέα, στον τομέα του Θρησκευτικού τουρισμού, στη συνεργασία των φορέων της περιοχής με τις τοπικές επιχειρήσεις για την παραγωγή ανταγωνιστικών προϊόντων, στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και στην ενθάρρυνση των εξαγωγών. 

Ο κος Δήμας δήλωσε:«Με σύνεση και συνεργασία μπορούμε να αναδείξουμε τα πλεονεκτήματα της χώρας μας. Οφείλουμε να εργαστούμε με ήπιο πολιτικό κλίμα για να ξεφύγουμε από την κρίση.Οικονομική κρίση υπήρχε και σε άλλες χώρες. Με συνεργασία των πολιτικών δυνάμεων κατάφεραν να την ξεπεράσουν. Ας λειτουργήσουμε και εμείς ανάλογα».

 

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top