Η εκλογή προέδρου τη Νέας Δημοκρατίας στις 22 Νοεμβρίου, δεν είναι το τέλος μιας τυπικής εσωκομματικής διαδικασίας αλλά είναι η αρχή μιας νέας πορείας.

Η Νέα Δημοκρατία πρέπει να είναι παράταξη φιλελεύθερη και μεταρρυθμιστική. Αυτό θα επιτευχθεί με την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας. Εξ αρχής η υποψηφιότητα του Κυριάκου ήταν αυτή που με εξέφραζε γιατί είναι το στέλεχος εκείνο με τις πιο ξεκάθαρες και σαφείς θέσεις στην πολιτική, την οικονομία και την κοινωνία.

Για να απευθυνθούμε ως παράταξη στον αποδυναμωμένο μεσαίο χώρο από τις  πολιτικές των μνημονίων, στα δυναμικά επαγγελματικά και κοινωνικά στρώματα τα οποία κακομεταχειριστήκαμε με τους φόρους και τις οριζόντιες περικοπές, στην νεολαία της οποίας σταματήσαμε να ακούμε τη φωνή της, πρέπει πρώτα απ όλα εμείς οι ίδιοι να αλλάξουμε ,να  γίνουμε πιο ελκυστικοί και εποικοδομητικοί. Η Νέα Δημοκρατία πρέπει να ξαναγίνει ένας πολιτικός φορέας πρωτοπόρος και εξωστρεφής, ένας πολιτικός οργανισμός ανοιχτός σε νέες ιδέες και νέους ανθρώπους. #metonkyriako

 

Ντίνος Παπαδημητρίου

Σύμβουλος Επιχειρήσεων, MSc

Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε Άρτας

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top