Ο Βασίλης Τσίρκας, βουλευτής Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ, κατέθεσε αναφορά με τον βουλευτή Ιωαννίνων, Γιάννη Στέφο, προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνο Καμμένο, με θέμα την κατάργηση του Στρατοδικείου, Ναυτοδικείου και Αεροδικείου Ιωαννίνων.   

Σύμφωνα με την ως άνω αναφορά η Ολομέλεια του Αναθεωρητικού Δικαστηρίου έλαβε την απόφαση να καταργηθεί το Στρατοδικείο, Ναυτοδικείο και Αεροδικείο Ιωαννίνων και να συγχωνευτεί με το αντίστοιχο Δικαστήριο της Θεσσαλονίκης. Στο ενδεχόμενο αυτό εκφράζουν την αντίθεσή τους, με επιστολή προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, ο Δικηγορικός Σύλλογος Ιωαννίνων, καθώς και ο Περιφερειάρχης Ηπείρου. 

Με την εν λόγω αναφορά οι βουλευτές ζητάνε την άμεση ανταπόκριση του αρμόδιου Υπουργού, κ. Πάνου Καμμένου, ώστε να αποτραπεί η κατάργηση του Στρατιωτικού Δικαστηρίου Ιωαννίνων, καθώς εξυπηρετεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους στρατιωτικούς και τους πολίτες της Βορειοδυτικής Ελλάδας. Επιπλέον, η κατάργησή του δεν επιφέρει καμία εξοικονόμηση πόρων για το Δημόσιο, ενώ αντίθετα το συνολικό κόστος θα είναι μεγαλύτερο από εκείνο της διατήρησής του. 

 

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

Go to top