Ο Βασίλης Τσίρκας, βουλευτής Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ, κατέθεσε αναφορά με τον βουλευτή Ιωαννίνων, Γιάννη Στέφο, προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνο Καμμένο, με θέμα την κατάργηση του Στρατοδικείου, Ναυτοδικείου και Αεροδικείου Ιωαννίνων.   

Σύμφωνα με την ως άνω αναφορά η Ολομέλεια του Αναθεωρητικού Δικαστηρίου έλαβε την απόφαση να καταργηθεί το Στρατοδικείο, Ναυτοδικείο και Αεροδικείο Ιωαννίνων και να συγχωνευτεί με το αντίστοιχο Δικαστήριο της Θεσσαλονίκης. Στο ενδεχόμενο αυτό εκφράζουν την αντίθεσή τους, με επιστολή προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, ο Δικηγορικός Σύλλογος Ιωαννίνων, καθώς και ο Περιφερειάρχης Ηπείρου. 

Με την εν λόγω αναφορά οι βουλευτές ζητάνε την άμεση ανταπόκριση του αρμόδιου Υπουργού, κ. Πάνου Καμμένου, ώστε να αποτραπεί η κατάργηση του Στρατιωτικού Δικαστηρίου Ιωαννίνων, καθώς εξυπηρετεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους στρατιωτικούς και τους πολίτες της Βορειοδυτικής Ελλάδας. Επιπλέον, η κατάργησή του δεν επιφέρει καμία εξοικονόμηση πόρων για το Δημόσιο, ενώ αντίθετα το συνολικό κόστος θα είναι μεγαλύτερο από εκείνο της διατήρησής του. 

 

jsn-modulecontainer">

ZHTETAI BΡΕΦΙΚΟ ΚΡΕΒΑΤΙ

Παλιό βρεφικό κρεβάτι ζητείται ΔΩΡΕΑΝ. ΑΡΤΑ τηλ. 6983 464977

ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΛΥΟΜΕΝΟΥ

Πωλείται σκελετός λυόμενου για γραφείο, αποθήκη, εξοχικό, 2,5 Χ 6 μέτρα, με δοκούς 6 Χ 6 εκ., βαμμένος. Τιμή ΜΟΝΟ 250 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ

Ενός τόνου, 100 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ Τριάρι 1ου ορόφου, Πραμάντων 2 - Άρτα. Τιμή 100 ευρώ/μήνα. Πληροφορίες 6940 568614.

Go to top