Συνεδρίασαν για πρώτη φορά μετά από τις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές και το εθνικό συνέδριο του κόμματος, αρχικά η συντονιστική επιτροπή των δημοτικών τοπικών οργανώσεων και ακολούθως η νομαρχιακή διοικούσα επιτροπή σε ανοιχτή και διευρυμένη σύνθεση.

Τα καθήκοντα του Γραμματέα της οργάνωσης, ομόφωνα ανατέθηκαν στον Δικηγόρο, Θεοχάρη Βαδιβούλη.

Συστήθηκε τριμελής οικονομική επιτροπή αποτελούμενη από τους Κλεάνθη Παπαγιάννη, Ανδρέα Λώλο και Κωνσταντίνα Σκανδάλη, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση και την απόλυτη διαφάνεια των οικονομικών της οργάνωσης.

Στην επόμενη συνεδρίαση θα προταθούν οι υπεύθυνοι στρατηγικού σχεδιασμού και τύπου καθώς και οργανωτικού ενώ θα ψηφιστεί και η πειθαρχική επιτροπή. Προς τούτο καλούνται όλα τα μέλη της παράταξης, που επιθυμούν να συμμετέχουν στην σύνθεση των οργάνων να το δηλώσουν στην ΝΟ.Δ.Ε. ή στην οικεία ΔΗΜ.Τ.Ο..

Σε συνέχεια το Δελτίου Τύπου αναφέρονται τα εξής:

«Τονίζουμε ότι οι εσωκομματικές εκλογές τελείωσαν και σήμερα είναι μια άλλη ημέρα για όλους μας. Τα προβλήματα της χώρας μας είναι τεράστια και η δουλειά που πρέπει να γίνει για την ανάκαμψη και την  σταθερότητα της πατρίδας, απαιτεί την συνεργασία όλων των στελεχών και φίλων της παράταξης με την τοπική κοινωνία. Σε μια εποχή που χρειάζεται φρέσκιες ιδέες, πολλή δουλειά, συνέπεια και αξιοπιστία, πρέπει να δουλέψουμε όλα τα στελέχη μαζί ώστε να ανταποκριθούμε επάξια στο δύσκολο έργο μας. 

Όλοι αξιολογούμαστε για την προσπάθεια μας και τα αποτελέσματά της.

Με πρόταση του Προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε. και σε συνεργασία με τις ΔΗΜ.Τ.Ο. θα καταρτίσει το πρόγραμμα δράσεων και οι πρωτοβουλίες της ΝΟΔΕ για τις επόμενες  ημέρες.

Το πρόγραμμα επιγραμματικά περιλαμβάνει:

-    Κατάθεση από τους υπεύθυνους θεματικών τομέων της οργάνωσης και παρουσίαση στα μέλη και στους πολίτες του νομού μας, εγγράφων προτάσεων για το νομό Άρτας για τους αγρότες, αλιείς και κτηνοτρόφους, την Δικαιοσύνη,  τους Εμπόρους, Βιοτέχνες & Επαγγελματίες,την Κοινωνική Πολιτική και την ανεργία, τους μισθωτούς και συνταξιούχους, την οικονομία, τον πολιτισμό, την Παιδεία, την Υγεία, τις Υποδομές και τα Δίκτυα. Η μεταφορά των συμπερασμάτων μας στην κεντρική διοίκηση του κόμματος.

- Από κοινού ανοιχτές συνεδριάσεις της ΝΟΔΕ με τα μέλη των δημοτικών τοπικών επιτροπών του κόμματος (ΔΗΜ.Τ.Ο.), Οι συνεδριάσεις αυτές θα γίνονται εκτός της Άρτας σε χώρους που θα επιλέγουν οι επιτροπές, με την παρουσία όχι μόνο μελών αλλά και φίλων και της παράταξης, εγκαινιάζοντας μια άλλη λογική επικοινωνίας και συνεργασίας της νομαρχιακής οργάνωσης με τα στελέχη τους πολίτες της νομού μας. 

- Από κοινού συνεδριάσεις της ΝΟΔΕ με θεσμικούς εταίρους και παραγωγικούς φορείς. 

- Μεταφορά των γραφείων της παράταξης σε άλλον πιο κεντρικό και λειτουργικό χώρο.

- Έναρξη εγγραφών των νέων μελών.

Η επαφή μας με την κοινωνία και η διεκδίκηση των λύσεων στα προβλήματα της Άρτας είναι βασική προτεραιότητα μας και μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσα από  διαβούλευση με τους παραγωγικούς και θεσμικούς φορείς και την ανάληψη συλλογικών δράσεων. Θα κάνουμε τους πολίτες ενεργούς και συμμέτοχους στην πολιτική και οι πολίτες θα βρουν σε μας συμπαράσταση  στα δίκαια αιτήματά τους.

Όλα τα μέλη της παράταξης μας, θα συμπορευθούμε μαζί για να διεκδικήσουμε λύσεις στα προβλήματα μας, και θα σταθούμε αρωγοί στην προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη για την ανόρθωση και αναγέννηση της Πατρίδας μας.

Ανάπτυξη, αξιοκρατία, αξιοπρέπεια , αριστεία και αξιοπιστία είναι η πρόταση μας και ελευθερία και αλληλεγγύη οι αρχές μας.

Ψηλά το κεφάλι … αρχίζουμε.»

 

 

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top