Σε συνάντηση που είχε ο Βουλευτής Άρτας του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Γκόκας με τον Υπουργό  Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, στο Υπουργείο, συζήτησαν θέματα αρμοδιότητας του εν λόγω Υπουργείου που αφορούν στην περιοχή μας.

Κατά τη συνάντηση, υπήρξε από τον Υπουργό η ενημέρωση ότι έχουν ξεκινήσει εργασίες στην Ιόνια Οδό στα πλαίσια των αξιώσεων αποζημίωσης (CLAIMS) που έχουν συμφωνηθεί μεταξύ Ελληνικού Δημοσίου και Παραχωρησιούχων.

Επίσης, ο Υπουργός, ανέφερε ότι στο αμέσως προσεχές διάστημα πρόκειται να κατατεθεί στη Βουλή προς κύρωση η νέα αναθεωρημένη σύμβαση για την κατασκευή των μεγάλων οδικών αξόνων. Αμέσως μετά την κύρωση θα υπάρξει πλήρης ανάπτυξη των εργοταξίων σε όλους τους μεγάλους οδικούς άξονες και κατά συνέπεια και στην Ιόνια Οδό.

Από την πλευρά του ο βουλευτής έθεσε το θέμα της κατασκευής κόμβων στον Αμμότοπο και στο Κομπότι Άρτας. Η τροποποίηση της μελέτης για την κατασκευή ημικόμβων στις ανωτέρω θέσεις προωθείται προς υπογραφή και θα περιλαμβάνεται στη νέα σύμβαση.

Τέλος, έθεσε και το θέμα των εγγειοβελτιωτικών έργων πεδιάδας Άρτας και του αρδευτικού έργου Πέτα - Κομπότι, παράλληλα με αντίστοιχη παρέμβαση και προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, δεδομένης της προτεραιότητας και του βασικού ρόλου που καλείται να έχει ο πρωτογενής τομέας στην παραγωγική και αναπτυξιακή ανασυγκρότηση της χώρας. Αυτό καθιστά αναγκαία την κατασκευή και ολοκλήρωση των αντίστοιχων υποδομών. Για το εν λόγω θέμα θα υπάρξει στο επόμενο διάστημα συνολική ενημέρωση.

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

 

Go to top