Στο ξεκίνημα της  Μεταπολίτευσης, ιδρύθηκε το ΠΑ.ΣΟ.Κ με ηγέτη τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Το περιεχόμενο της Ιδρυτικής Διακήρυξης της 3ης Σεπτέμβρη 1974, οι αρχές και οι αξίες της, αποτέλεσαν τον οδηγό μιας πορείας αγώνων και προσφοράς του ΠΑ.ΣΟ.Κ για το λαό και τη πατρίδα μας.

Το ΠΑ.ΣΟ.Κ ως εκφραστής της μεγάλης Μεγάλης Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης, έφερε την Εθνική συμφιλίωση, θεμελίωσε και κατοχύρωσε μεγάλες δημοκρατικές και κοινωνικές αλλαγές, στήριξε τα ασθενέστερα κοινωνικά στρώματα,την μικρομεσαία και μεσαία τάξη. Η Ελλάδα κατοχύρωσε τη θέση της ως ισότιμο μέλος στην Ε.Ε και εντάχθηκε στην ζώνη του Ευρώ, δημιουργήθηκε ένα σύγχρονο Κράτος με το ΕΣΥ, το ΑΣΕΠ, τα ΚΕΠ, την Αποκέντρωση και τον νέο χάρτη της Αυτοδιοίκησης.

Η συστηματική τα τελευταία χρόνια κάποιων, κάθε άλλο παρά προοδευτικών δυνάμεων, κυρίως του ΣΥΡΙΖΑ του κ. Τσίπρα, για την απαξίωση της μεταπολιτευτικής περιόδου και του ΠΑ.ΣΟ.Κ, απέτυχε μπροστά στην δική τους ανικανότητα, τον λαϊκισμό και τον πολιτικό τους τυχοδιωκτισμό.

Η Δημοκρατική Παράταξη, μέσα από την εμπειρία της μέχρι τώρα πορείας της, είναι έτοιμη να ανταποκριθεί και πάλι στον ρόλο και την ευθύνη της για τις ανάγκες της χώρας μας σήμερα, με την ιστορική παρακαταθήκη των ιδεών, των αξιών και του έργου της. Για την Αλλαγή της εποχής μας , που θα βγάλει την χώρα οριστικά από την κρίση και θα την οδηγήσει στο μέλλον με σιγουριά,με ανάπτυξη και κοινωνική συνοχή.

Η φετινή επέτειος βρίσκει το ΠΑ.ΣΟ.Κ πρωταγωνιστή στην ανασυγκρότηση της Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης, ώστε μεγάλη και ισχυρή να υπηρετήσει με πατριωτική ευθύνη τους νέους στόχους, να χαράξει την νέα πορεία, για την Ελλάδα και τους Έλληνες και ιδιαίτερα για την νέα γενιά.

Δημιουργούμε ένα σύγχρονο φορέα, το Κίνημα Αλλαγής, για να εγγυηθεί την Προοδευτική Διακυβέρνηση της χώρας. Απέναντι στον νεοφιλελευθερισμό, τον συντηρητισμό και τον λαϊκισμό, από όπου και εάν προέρχεται.

Αυτό είναι το χρέος αυτής της Παράταξης, απέναντι στην πλούσια και βαριά κληρονομιά της ιστορικής της διαδρομής και το μέλλον που ονειρευόμαστε και αξίζει για την πατρίδα μας.

 

ΧΡ. ΓΚΟΚΑΣ
Πρώην Βουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ

 

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

--------------------------------------------------------

ΠΩΛΕΙΤΑΙ σόμπα υγραερίου, καινούργια. 60 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

Go to top