Την Τρίτη 11/9/2018 υπερψηφίστηκε με αυξημένη πλειοψηφία από την ολομέλεια του γ΄ θερινού τμήματος της Βουλής το νομοσχέδιο «Πρόσβαση των μόνιμων κατοίκων των περιοχών εκτός τηλεοπτικής κάλυψης στους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας», με το οποίο 411.000 πολίτες της χώρας αποκτούν πρόσβαση στα ελληνικά κανάλια.

Οι κάτοικοι των 3500 «λευκών περιοχών» που περιλαμβάνει η δράση (164.00 νοικοκυριά), θα προμηθευτούν κουπόνι των 110 ευρώ, που θα εξαργυρώνουν στον πάροχο της επιλογής τους για την απόκτηση εξοπλισμού που θα τους εξασφαλίσει πρόσβαση στους τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλαδικής εμβέλειας.
Με τον νέο νόμο αίρεται μια χρόνια αδικία και διασφαλίζεται το δικαίωμα των πολιτών στην πρόσβαση στην πληροφόρηση και την ψυχαγωγία καθώς και την πρόσβαση τόσο στις ώριμες όσο και τις νέες τεχνολογίες. Είναι αυτονόητο ότι προβλήματα σε οικισμούς που δεν έχουν καταγραφεί στο πρώτο κύμα ανάπτυξης της δράσης, προβλέπεται ότι θα καλυφθούν  σε επόμενη φάση.
Ο Νομός Άρτας επωφελείται από τη νέα δράση του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης καθώς σε αυτήν εντάσσονται πολλές περιοχές και των τεσσάρων δήμων και υλοποιείται έτσι ένα πάγιο αίτημα των πολιτών της περιοχής μας που ήταν αποκλεισμένοι από την πρόσβαση στα προγράμματα των τηλεοπτικών σταθμών εθνικής εμβέλειας.

Μεταβιβάζεται 'Αδεια Ταξί

Μοντέλο αυτοκινήτου Volkswagen Passat του 2005, 1900cc
Τιμή συζητήσιμη
Τηλ. 6955659939

-----------------------------------------------------------------

ΠΩΛEITAI EKTAΣH ΣYNOΛIKOY EMBAΔOY 6800 T.M. ΣTON AΓIO ΔHMHTPIO ΠETA APTAΣ. ΔEYTEPH ΓPAMMH EΠI THΣ EΘNIKHΣ OΔOY APTAΣ – TPIKAΛΩN, 100 METPA AΠO THN EIΣOΔO AΓIOY ΔHMHTPIOY.
OIKOΔOMEI 400 TM ΓIA OIKIA.
KATAΛΛHΛO KAI ΓIA ΔYO AΓOPAΣTEΣ KAΘΩΣ EXEI ΔYO ΣYMBOΛAIA 4000 TM KAI 2800 TM.
ΤΗΛ. 6975 863618

Σύνδεση μελών

Go to top