Την Τρίτη 11/9/2018 υπερψηφίστηκε με αυξημένη πλειοψηφία από την ολομέλεια του γ΄ θερινού τμήματος της Βουλής το νομοσχέδιο «Πρόσβαση των μόνιμων κατοίκων των περιοχών εκτός τηλεοπτικής κάλυψης στους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας», με το οποίο 411.000 πολίτες της χώρας αποκτούν πρόσβαση στα ελληνικά κανάλια.

Οι κάτοικοι των 3500 «λευκών περιοχών» που περιλαμβάνει η δράση (164.00 νοικοκυριά), θα προμηθευτούν κουπόνι των 110 ευρώ, που θα εξαργυρώνουν στον πάροχο της επιλογής τους για την απόκτηση εξοπλισμού που θα τους εξασφαλίσει πρόσβαση στους τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλαδικής εμβέλειας.
Με τον νέο νόμο αίρεται μια χρόνια αδικία και διασφαλίζεται το δικαίωμα των πολιτών στην πρόσβαση στην πληροφόρηση και την ψυχαγωγία καθώς και την πρόσβαση τόσο στις ώριμες όσο και τις νέες τεχνολογίες. Είναι αυτονόητο ότι προβλήματα σε οικισμούς που δεν έχουν καταγραφεί στο πρώτο κύμα ανάπτυξης της δράσης, προβλέπεται ότι θα καλυφθούν  σε επόμενη φάση.
Ο Νομός Άρτας επωφελείται από τη νέα δράση του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης καθώς σε αυτήν εντάσσονται πολλές περιοχές και των τεσσάρων δήμων και υλοποιείται έτσι ένα πάγιο αίτημα των πολιτών της περιοχής μας που ήταν αποκλεισμένοι από την πρόσβαση στα προγράμματα των τηλεοπτικών σταθμών εθνικής εμβέλειας.

ENOIKIAZETAI ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ

Καινούργια 32 τμ. 2ου ορόφου, δίχωρη, αυτόνομη θέρμανση, στην οδό Μανωλιάσσης 21β κοντά στον Άγιο Νικόλαο Άρτας. Πληροφορίες: Τηλ. 6977 894600 και 6973 764454

 

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΛΟΓΙΣΤΗΣ

Ζητείται λογιστής για μόνιμη θέση σε μηχανογραφημένο λογιστήριο. Απαραίτητη προϋπόθεση γνώση λογιστικού σχεδίου και 5ετή προϋπηρεσία σε εταιρεία , σε διπλογραφικά βιβλία.

Για πληροφορίες καλέστε στο 26813 06100 (Εσωτερικό 3) ή στο 26810 21354.

ΣΥΦΑΡΤ Α.Ε., κος Γριμπαβιώτης.

Βιογραφικά στο syfart@otenet.gr

jsn-modulecontainer">

Σύνδεση μελών

Go to top