Για νίκη ανατροπής κάνει λόγο η υποψήφια δήμαρχος Αρταίων και αντίπαλος του Χρήστου Τσιρογιάννη, στις επαναληπτικές εκλογές της ερχόμενης Κυριακής, ΤΖΕΝΗ ΤΑΠΡΑΝΤΖΗ – ΚΟΙΛΙΑ, σε δήλωσή της, μετά τα αποτελέσμα της εκλογικής αναμέτρησης της πρώτης Κυριακής, το περιεχόμενο της οποίας έχει ως εξής:

«Το λέμε ξανά, νοιώθουμε ότι σήμερα εδώ είμαστε σε μια σημαντική στάση στο μεγάλο ταξίδι για να δούμε την Άρτα μας όπως της αξίζει.
Όλο αυτό τον καιρό είχαμε την αγάπη και την συμπαράσταση της κοινωνίας. Δεν είχαμε κανενός είδους μηχανισμό, διοικητικό ή κομματικό. Με αυτές τις συνθήκες ήταν σήμερα μια σημαντική ΝΙΚΗ!
Το βλέπαμε στο ζεστό σφίξιμο του χεριού των συμπολιτών μας, στην ματιά τους, στο καθαρό χαμόγελό τους.
Σεβαστήκαμε τους συνδημότες μας, κάναμε κριτική με αυτοδιοικητικούς όρους στην Δημοτική αρχή, στην στασιμότητα και στο παρελθόν.
Σεβαστήκαμε τις δυνάμεις της αντιπολίτευσης, βγήκαμε στο αυτοδιοικητικό προσκήνιο του Δήμου μας αναβιώνοντας το όραμα που χάθηκε εδώ και πέντε χρόνια.   Δεν εφησυχάζουμε, δεν αναπαυόμαστε, πάμε την δεύτερη Κυριακή για την μεγάλη, Πλατιά, Ενωτική,  ΝΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ»!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top