Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αρταίων και επικεφαλής του συνδυασμού «ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ Για τον Δήμο Αρταίων» κ. Γιώργος Μπαλάγκας, με αφορμή το αποτέλεσμα των εκλογών της 26ης Μαΐου, προέβη στην εξής δήλωση:

«Κατ’ αρχήν θέλω να ευχαριστήσω, όλους όσοι μας τίμησαν με την ψήφο τους, αλλά και όσους για τους δικούς τους λόγους δεν επέλεξαν να το κάνουν.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω, όλους όσοι συμμετείχαν είτε ως υποψήφιοι, είτε ως συνεργάτες στον ωραίο αγώνα που δώσαμε και για τον οποίο είμαστε υπερήφανοι.

Ακόμη να ευχαριστήσω και όλους τους συνδυασμούς με τους οποίους αναμετρηθήκαμε για τον πολιτισμένο αγώνα που διεξάγαμε, χωρίς ακρότητες και στείρες αντιπαραθέσεις, που σε τίποτε δεν συμβάλουν στον δημόσιο διάλογο και να ευχηθώ και στους δύο υποψήφιους Δημάρχους που αναμετρώνται την ερχόμενη Κυριακή «Καλή επιτυχία» και να συνεχίσουν τον ίδιο πολιτισμένο αγώνα.

Με την ευκαιρία αυτή, θα ήθελα να διαβεβαιώσω όλους τους δημότες της Άρτας, πως ο συνδυασμός μας «ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ για τον Δήμο Αρταίων» θα είναι παρών στο δημοτικό συμβούλιο με εποικοδομητικές προτάσεις, μαχητικότητα, σχέδιο και όραμα, όπως ακριβώς δεσμευτήκαμε και προεκλογικά, αντλώντας την δύναμή του από τον δημότη και για τον δημότη.

Ωστόσο για λόγους αρχής, αλλά και σεβασμού σε όλους τους δημότες που συστρατεύθηκαν μαζί μας στο ωραίο αυτό ταξίδι που κάναμε, τους καλώ στις εκλογές της 2ας Ιουνίου 2019, να επιλέξουν κατά συνείδηση και με κριτήριο  ποιος από τους δύο υποψηφίους που διεκδικούν την ψήφο τους, μπορεί να υπηρετήσει πληρέστερα και καλύτερα τις υποθέσεις του Δήμου Αρταίων.

Και πάλι, σας ευχαριστώ».

 

jsn-modulecontainer">

ZHTETAI BΡΕΦΙΚΟ ΚΡΕΒΑΤΙ

Παλιό βρεφικό κρεβάτι ζητείται ΔΩΡΕΑΝ. ΑΡΤΑ τηλ. 6983 464977

ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΛΥΟΜΕΝΟΥ

Πωλείται σκελετός λυόμενου για γραφείο, αποθήκη, εξοχικό, 2,5 Χ 6 μέτρα, με δοκούς 6 Χ 6 εκ., βαμμένος. Τιμή ΜΟΝΟ 250 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ

Ενός τόνου, 100 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ Τριάρι 1ου ορόφου, Πραμάντων 2 - Άρτα. Τιμή 100 ευρώ/μήνα. Πληροφορίες 6940 568614.

Go to top