Ο βουλευτής Άρτας του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Γκόκας συμμετείχε σε συνάντηση Ελλήνων βουλευτών με αντιπροσωπεία βουλευτών από το Κοινοβούλιο της Σουηδίας, που πραγματοποιήθηκε χθες 31/10/2013 στην Βουλή των Ελλήνων με αφορμή την επίσκεψη των Σουηδών βουλευτών στην Ελλάδα στο πλαίσιο συνεργασίας μεταξύ των Κοινοβουλευτικών Ομάδων Φιλίας των δύο χωρών.

Κατά τη συνάντηση, ο βουλευτής και αντιπρόεδρος της ελληνικής ομάδας φιλίας με τη Σουηδία, είχε την ευκαιρία να αναφερθεί στα προβλήματα της ελληνικής οικονομίας, στις προσπάθειες που έχουν γίνει τα προηγούμενα χρόνια και τις θυσίες του ελληνικού λαού όλο αυτό το χρονικό διάστημα προκειμένου η Ελλάδα να ξεπεράσει την κρίση, να αντιμετωπίσει τις εσωτερικές της αδυναμίες και ελλείψεις, ώστε να μπορέσει να σταθεί και πάλι στις δικές της δυνάμεις.
Επεσήμανε, πως χάρη στους κόπους του ελληνικού λαού, το 2013 αναμένεται να κλείσει με την επίτευξη ενός πρωτογενούς πλεονάσματος, το οποίο αφενός για την ελληνική κυβέρνηση σηματοδοτεί την προσήλωση σε στόχους που εστιάζουν κυρίως στην ανάπτυξη, την προσέλκυση επενδύσεων, την ανάκαμψη της οικονομίας και την τόνωση της απασχόλησης, αφετέρου δε για τους ευρωπαίους εταίρους και δανειστές, την τήρηση των δεσμεύσεων τους για ελάφρυνση του δημοσίου χρέους.

Επίσης, τόνισε πως η ελληνική κοινωνία δεν μπορεί να επιβαρυνθεί και άλλο με νέα δημοσιονομικά μέτρα και να αντέξει περαιτέρω μειώσεις εισοδημάτων, καθώς σε αντίθετη περίπτωση κάτι τέτοιο θα δυναμίτιζε το ήδη τεταμένο κοινωνικό κλίμα και θα οδηγούσε αναπόφευκτα σε σημαντική οικονομική και πολιτική αστάθεια. Ζήτησε την κατανόηση και τη στήριξη από την πλευρά της Ευρώπης, μιας διαφορετικής προσέγγισης και επιλογής πολιτικών για τις χώρες του Νότου που θα βοηθήσουν την ανάπτυξη και θα δημιουργήσουν όρους κοινωνικής συναίνεσης για την υπέρβαση της οικονομικής κρίσης. Αναφέρθηκε δε και στις παραδοσιακά πολύ καλές πολιτικές σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών και τα μεγάλα περιθώρια για περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας τους, στις οικονομικές και εμπορικές συναλλαγές καθώς και στον τομέα του τουρισμού.

Τέλος, στο πλαίσιο της συζήτησης, τα μέλη των δύο κοινοβουλίων αντάλλαξαν απόψεις και σκέψεις πάνω σε ευρύτερα θέματα και ζητήματα που απασχολούν την Ευρωπαϊκή Ένωση, όπως η αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης, η τραπεζική ενοποίηση, η πολιτική και οικονομική ευρωπαϊκή ολοκλήρωση καθώς και η ενδυνάμωση των ευρωπαϊκών θεσμών.

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

--------------------------------------------------------

ΠΩΛΕΙΤΑΙ σόμπα υγραερίου, καινούργια. 60 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

Go to top