Θετικά αντιμετωπίζει το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων την κατασκευή δύο ημικόμβων της Ιόνιας Οδού στις περιοχές Κομποτίου και Αμμότοπου στο Νομό Άρτας. Αυτό προκύπτει σε απάντηση του αρμόδιου Υπουργού κ. Χρυσοχοϊδη, ερώτησης του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γιώργου Στύλιου.

Στην απάντησή του ο κ. Χρυσοχοϊδης αναφέρει ότι λόγω της σημαντικής απόστασης μεταξύ των ανισόπεδων κόμβων Αμφιλοχίας και Άρτας (περίπου 34 χιλιόμετρα) εξετάζεται θετικά η προσθήκη ενός ημικόμβου στην περιοχή μεταξύ Κομποτίου και Μενιδίου. Επίσης, αναφέρει ο κ. Χρυσοχοϊδης στην απάντησή του, εξετάζεται θετικά και η προσθήκη ημικόμβου στην περιοχή του Αμμότοπου, η οποία βελτιώνει την επικοινωνία με τη ορεινή περιοχή Τζουμέρκα που είναι σημαντική λόγω της έντονης τουριστικής ανάπτυξης που παρουσιάζει η περιοχή.

Τέλος ο κ. Χρυσοχοϊδης στην απάντησή του προς τον κ. Στύλιο επισημαίνει ότι οι διαδικασίες επανεκκίνησης των έργων βρίσκονται σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθούν πολύ σύντομα.

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

--------------------------------------------------------

ΠΩΛΕΙΤΑΙ σόμπα υγραερίου, καινούργια. 60 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

Go to top