Την πεποίθησή του, ότι ο νυν Δήμαρχος ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ, θα είναι ο νικητής και των δημοτικών εκλογών του προσεχούς Οκτωβρίου και μάλιστα από την 1η Κυριακή, εξέφρασε στον «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ», το μέλος της Τοπικής Κοινότητας Αρταίων και εκ νέου υποψήφιος για το ίδιο όργανο, ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ.

Και πρόσθεσε ότι προσωπικός του στόχος είναι να κερδίσει και την προεδρία, γιατί πιστεύει ότι η εν λόγω Τοπική Κοινότητα αποτελεί τον πυλώνα εντόπισης, ανάδειξης, προώθησης και αναζήτησης λύσεων των ζητημάτων και προβλημάτων που απασχολούν σχεδόν το σύνολο των δημοτών και των κατοίκων της περιοχής μας.
Ο κ. Γιαννούλης είναι ένας δραστήριος και καταξιωμένος συνδημότης μας στο επιχειρηματικό, κοινωνικό, αθλητικό και πολιτιστικό τοπικό γίγνεσθαι.
Με εντυπωσιακές, αλλά αθόρυβες δράσεις και δραστηριότητες, με προφίλ ανθρώπου, που στοχεύει στην ουσία, την αποφασιστικότητα και το αποτέλεσμα σε κάθε πρωτοβουλία και επιδίωξή του και με γνωρίσματα αξιοπιστίας στις κάθε είδους συνεργασίες του, ως ενεργός πολίτης, ζητά την αναγνώρισή μας, στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές.
Βρεθήκαμε τυχαία σε καφετέρια της πόλης και μιλήσαμε για πολλά και κυρίως για εκείνα που απασχολούν την τοπική κοινωνία.
Μεταφέρουμε ένα μέρος αυτής της συζήτησής μας γιατί πιστεύουμε ότι είναι ενδιαφέρουσα και γιατί όχι και ωφέλιμη για όλους μας.

Κύριε Γιαννούλη, γιατί επιλέγετε την Τοπική Κοινότητα Αρταίων κι όχι το Δημοτικό Συμβούλιο, που είναι το κυρίαρχο όργανο της Δημοτικής μας Αρχής;

«Γιατί πιστεύω ότι η Τοπική Κοινότητα Αρταίων, είναι ο βασικός πυλώνας εντοπισμού, ανάδειξης και προώθησης ζητημάτων και προβλημάτων σχεδόν του συνόλου των δημοτών και πολιτών της περιοχής μας».

Και η διεκδίκηση της Προεδρίας;

«Δεν είναι αυτοσκοπός μου. Όμως λόγω των επαγγελματικών δραστηριοτήτων μου, των κοινωνικών μου δράσεων και της συμμετοχής μου στα κοινά, στον αθλητισμό, ως αντιπρόεδρος στην ποδοσφαιρική ομάδα «Γ. Καραϊσκάκης» και σε άλλους, εξίσου σημαντικούς ρόλους, έχω αναπτύξει έναν ευρύτατο κύκλο γνωριμιών και φιλικών και οικογενειακών σχέσεων, κατά βάση τοπικών παραγόντων, από όλους τους πολιτικούς χώρους. Κι αυτό θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό για συναινέσεις και συνεργασίες πάνω στα προβλήματά μας, τα οποία, πρέπει να μας ενώνουν, για να πετυχαίνουμε θετικά αποτελέσματα».

Με την προϋπόθεση βέβαια ο συνδυασμός σας «ΑΡΤΙΝΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ», να κερδίσει τις εκλογές…

«Ασφαλώς και είμαι βέβαιος για αυτό και από την 1η Κυριακή».

Κάπως υπερβολικό ακούγεται αυτό!

«Ο σημερινός Δήμαρχος Αρταίων ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ και η δημοτική μας παράταξη, έχουν να παρουσιάσουν σημαντικό έργο και σε πολλούς τομείς. Κι αυτό το έργο πρέπει να ολοκληρωθεί. Κάθε προσπάθεια απαξίωσης ή υποβάθμισης αυτού του έργου, πέφτει στο κενό. Οι συνδημότες μας είναι βέβαιο ότι και στις δημοτικές εκλογές του προσεχούς Οκτωβρίου, θα ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους στον κ. Τσιρογιάννη και θα του εμπιστευθούν τις τύχες τους και για την επόμενη τετραετία».

Και μια δημοσιογραφικά αντιδεοντολογική διπλή ερώτηση, για την οποία, αν θέλετε απαντάτε. Ψίθυροι, την συμπόρευσή σας με τον Χρήστο Τσιρογιάννη, την παρουσίασαν σαν προϊόν διάρρηξης των σχέσεών σας με τον πρώην Δήμαρχο Οδυσσέα Δράκο. Οι ίδιοι ψίθυροι κάνουν λόγο και για εξυπηρέτηση επαγγελματικών σας συμφερόντων, η συμμετοχή σας στο ψηφοδέλτιο του σημερινού δημάρχου. Που βρίσκεται η αλήθεια;

«Συνήθως οι ψίθυροι, οι κάθε είδους ψίθυροι, είναι κακόβουλοι. Προσωπικά θα τους δεχτώ σαν καλοπροαίρετους και απαντώ. Οι όποιες σχέσεις μου, πολιτικές, επαγγελματικές και κοινωνικές, πάντα είναι προϊόν αμοιβαίας εκτίμησης και εμπιστοσύνης και σαν τέτοιες, είναι και παραμένουν διαχρονικές. Με τον Οδυσσέα Δράκο οι σχέσεις μας ποτέ δεν δοκιμάστηκαν και για κανέναν απολύτως λόγο. Ήταν και παραμένουν άριστες. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και στις σχέσεις μου με τον νυν δήμαρχο. Σχέσεις με ισχυρά θεμέλια εμπιστοσύνης. Τώρα τα περί εξυπηρέτησης επαγγελματικών μου συμφερόντων, θα πω μόνο τούτο: Δεν απολαμβάνω καμία προνομιακή μεταχείριση και αντιμετωπίζομαι από πλευράς Δήμου Αρταίων, με τους ίδιους ακριβώς όρους, που αντιμετωπίζονται όλοι οι συνάδελφοι του επαγγελματικού μου χώρου. Σε κάθε περίπτωση, οποιαδήποτε συνεργασία μας, γίνεται αυστηρά με γνώμονα τα συμφέροντα του Δήμου μας και οποιοσδήποτε σχετικός αντίλογος, στερείται ειλικρίνειας ή υποκρύπτει άλλες σκοπιμότητες, καθόλου κολακευτικές για αυτούς που τις εμπνέονται».

Θέλετε κάτι άλλο να προσθέσετε;

«Ένα ευχαριστώ για αυτή τη συζήτηση που είχαμε και μια ευχή για το Δήμο μας: Με δήμαρχο τον κ. Χρήστο Τσιρογιάννη ο Δήμος Αρταίων βρήκε τον δημιουργικό του βηματισμό. Με ενότητα και με αποφασιστικότητα, αυτόν τον βηματισμό μας πρέπει να τον ενισχύσουμε και να τον δυναμώσουμε, ώστε ο τόπος μας να γίνει όπως τον θέλουμε και όπως τον ονειρευόμαστε».

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top