Το ηχητικό ντοκουμέντο της «Καθημερινής», που εμφανίζει τον τέως Αρχηγό της Πυροσβεστικής κ. Ματθαιόπουλο (επιλογή της Όλγας Γεροβασίλη), να απειλεί και να εκβιάζει ευθέως και εξ ονόματος της τότε υπουργού Προστασίας του Πολίτη ΟΛΓΑΣ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ, τον Πραγματογνώμονα ΒΑΣΙΛΗ ΛΙΟΤΣΟ, προκειμένου να αλλάξει το πόρισμά του και να σταματήσει την έρευνα για την τραγωδία στο Μάτι (θάψτε όλα τα στοιχεία), δεν διαψεύδεται με μηνύσεις, κατά της εφημερίδας που το παρουσίασε, ενώ δεν μηνύει κι εκείνον που δίνει τις εντολές, δηλαδή τον Ματθαιόπουλο.

Πολύ δε περισσότερο δεν διαψεύδεται με αμήχανες, έως και πολιτικά αφελείς, δικαιολογίες – ερμηνείες του στυλ: «…. Ας ψάξουν αλλού και άλλους τρόπους να αποπροσανατολίσουν από τα τεράστια προβλήματα που η κυβέρνηση Μητσοτάκη έφερε και φέρνει… στην οικονομική και κοινωνική πραγματικότητα…».
Η πιο χαζή πολιτική δήλωση, για μια ανατριχιαστική καταγγελία, που αφορά τη συγκάλυψη ενός τραγικού γεγονότος, το οποίο στοίχισε τη ζωή σε 102 ανθρώπους.
Βέβαια για την περίπτωση θα μιλήσει η Δικαιοσύνη, όμως πρέπει να μιλήσει και η αρτινιά βουλευτής, και πρώην υπουργός ΟΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ, χωρίς περιστροφές και ανόητες συνωμοσιολογίες, για μια καταγγελία, η οποία στη συγκεκριμένη περίπτωση βγάζει… «Μάτι».
Τέλος το ότι η κ. Γεροβασίλη δεν μηνύει εκείνον που μιλάει εξ ονόματος της, αλλά μηνύει το Μέσον Ενημέρωσης, που έκανε την  αποκάλυψη, ευθέως την  «ενοχοποιεί» μέχρι αποδείξεως του εναντίον, κατά πως λένε και νομικά.
Εκτός κι αν σκοπίμως το κάνει, φοβούμενη την ύπαρξη και άλλων ηχητικών εκείνης της θλιβερής περιόδου.

Λ.Σ.

ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ENOIKIAZETAI δυάρι στην άνω πόλη, 1ος όροφος. Τιμή 220 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η δαπάνη ρεύματος και νερού. Τηλ. 6939 871864

-------------------------------

Ηλεκτρικές συσκευές

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ Μεταχειρισμένες ηλεκτρικές συσκευές σε πολύ καλές τιμές. Τηλ. 6942 460510

------------------------------

ΖΗΤΕΙΤΑΙ Μονοκατοικία ή ισόγειο διαμέρισμα για συνταξιούχους, έως 250 ευρώ μίσθωμα. Τηλ΄6983 464977

........................................................................

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Εμφανίσιμος 52 ετών, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία από 40 έως 55 ετών για συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Τηλ. 698 777 4972

 

Go to top