Μια απίστευτη θανάσιμη παγίδα, περίμενε συμπολίτη μας, με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του, μπροστά στα μάτια δεκάδων άλλων ατόμων.

Πιο συγκεκριμένα την περασμένη Δευτέρα το απόγευμα και μόλις άρχισε να νυχτώνει, στην αρχή της οδού Πριοβόλου (Λαϊκή Αγορά), υπάρχει μια μετακινούμενη πινακίδα του Δήμου Αρταίων, σε σιδερένια βάση, με τη σήμανση «απαγορεύεται η διέλευση στον πεζόδρομο…».
Αυτή η πινακίδα, επαναλαμβάνουμε μετακινούμενη, συνήθως είναι πεσμένη στον πεζόδρομο, όταν δεν χρησιμοποιείται.
Έτσι γίνεται επικίνδυνη παγίδα για τη σωματική ακεραιότητα των κατοίκων, διότι οι πεζοί κοιτάζουν μπροστά και όχι κάτω και μάλιστα όταν δεν υπάρχει και επαρκής φωτισμός, είναι πολύ εύκολο να σκοντάψουν.
Αυτό συνέβη και στην περίπτωση και μπροστά στα μάτια μας.
Ο συμπολίτης μας μπερδεύτηκε στην βάση αυτής της πινακίδας, έχασε την ισορροπία του κι έπεσε με μεγάλη δύναμη στην τσιμεντένια βάση μιας υπαίθριας ομπρέλας.
Από το πρόσωπό του έτρεχαν αίματα, για αρκετά λεπτά, είχε χάσει τις αισθήσεις του, η σύζυγός του έπαθε σοκ, προσέτρεξαν πολλοί κοντά του για βοήθεια, ειδοποιήθηκε το ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο.
Διαγνώσθηκαν αιματώματα στο μάτι και σε άλλα σημεία, έσπασε το χέρι του και οι εξετάσεις συνεχίζονται για δεύτερη ημέρα.
Στο ίδιο σημείο έχουν πέσει και άλλοι συμπολίτες μας, ειδοποιήθηκε ο Δήμος Αρταίων για τους κινδύνους που εγκυμονεί, αλλά καμία ανταπόκριση.
Την επόμενη του συμβάντος, κάποιοι πήγαν και αφαίρεσαν τη βάση αυτής της πινακίδας και την  πέταξαν.
Οι ευθύνες του Δήμου είναι πολύ μεγάλες και στην περίπτωση πρέπει να τις αναλάβει.
Τέλος να επισημάνουμε ότι ο συγκεκριμένος συμπολίτης μας, τα τελευταία πέντε χρόνια, έχει κάνει τρία πολύ σοβαρά χειρουργεία.

 

PARATIRITIS

ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ΖΗΤΕΙΤΑΙ Μονοκατοικία ή ισόγειο διαμέρισμα για συνταξιούχους, έως 250 ευρώ μίσθωμα. Τηλ΄6983 464977

........................................................................

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

 

Go to top