Ο Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός  Άρτας είναι η μεγαλύτερη επιχείρηση της Νότιας Ηπείρου και της Λευκάδας, απασχολεί 600 - 700 εργαζόμενους, για τις ανάγκες του, προμηθεύεται προϊόντα της αγοράς της περιοχής μας και προμηθεύει  προϊόντα του, σε εκατοντάδες επαγγελματίες της χώρας.

Λειτουργεί με κοινωνικές ευαισθησίες, συμπαραστέκεται με διάφορους τρόπους, σε ομάδες συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκες, στηρίζει σωματεία, συλλόγους και φορείς της περιοχής και η συμβολή του, στην τοπική κοινωνία και σε εκείνους που τους έπληξε η οικονομική κρίση, είναι τεράστια και ουσιώδης.

Και αυτή η πολιτική του Πτηνοτροφικού Άρτας υιοθετήθηκε από όλους τους προέδρους και τα Διοικητικά Συμβούλια.

Αυτά ως εισαγωγή, για τους λόγους που γράφτηκε αυτό το κείμενο.

Πριν από λίγα χρόνια ο πρώην πρόεδρος ΠΑΥΛΟΣ ΜΙΧΑΣ, «παρέδωσε» το αξίωμά του, στον νυν πρόεδρο ΛΕΩΝΙΔΑ ΤΣΙΑΝΤΗ, για λόγους που δεν έγιναν γνωστοί.

Ο κ. Τσιαντής, στο διάστημα της θητείας του, έβαλε σε προτεραιότητα τα οξυμένα και χρονίζοντα προβλήματα του Συνεταιρισμού, τα οποία και σχεδόν στο σύνολό τους, ρυθμίστηκαν.

Το τελευταίο διάστημα, ευρύτατα κυκλοφορεί ότι ο πρώην πρόεδρος ΠΑΥΛΟΣ ΜΙΧΑΣ, κινείται και δραστηριοποιείται, για την εκ νέου επάνοδό του, στη Διοίκηση του Πτηνοτροφικού. Δικαίωμά του!

Και αυτή η πρόθεσή του είδε και το φως της δημοσιότητας και δεν διαψεύστηκε.

Που σημαίνει ότι οι σχετικοί ψίθυροι, έχουν βάση.

Ο «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ» ήταν και παραμένει φιλικά προσκείμενος στον κ. Μίχα, και ο συντάκτης αυτού του κειμένου, άνετα θα μπορούσε να τον ρωτήσει για τις προθέσεις του, αλλά συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις, οι απαντήσεις που παίρνουμε είναι του στυλ «θα δούμε», «με πιέζουν να επανέλθω», «με έχει ανάγκη ο Συνεταιρισμός» και άλλα παρόμοια.

Απαντήσεις φλου κι όχι ξεκάθαρες.

Και αυτού του είδους οι απαντήσεις δεν είναι ωφέλιμες για καμιά πλευρά.

Αν ο κ. Μίχας θεωρεί αναγκαία την επιστροφή του και εργάζεται για να «παύσει» τον κ. Τσιαντή, που ο ίδιος του πρόσφερε την προεδρία, πρέπει και οφείλει να πει και τους λόγους, όχι μόνον για τα μέλη του Συνεταιρισμού, αλλά και για όλους τους αρτινούς.

Και επειδή γίνεται λόγος και για χτυπήματα «κάτω από τη μέση», καλόν θα είναι ο πρώην, να… εξηγηθεί (!)

Να ανακοινώσει τις προθέσεις του, και αν οι ψίθυροι ισχύουν, να εξηγήσει γιατί παλιότερα παραχώρησε την προεδρία στον νυν πρόεδρο και για ποιους λόγους τώρα θέλει να επανέλθει.

Η σιωπή από οποιαδήποτε πλευρά, σε αυτή ην περίπτωση και για αυτό το θέμα, δεν είναι χρυσός.

Περιμένουμε απαντήσεις και θα επανέλθουμε.

 

                                                                                                Λ.Σ.  

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top