Πριν από χιλιάδες χρόνια ο Μακεδόνας ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ υποστήριζε «ότι η επιδίωξη της τυραννίας ήταν  να πτωχεύσουν οι πολίτες για να συντηρείται με τα χρήματά τους η καθεστωτική φρουρά και για να μην μπορούν, κατ’αυτό τον τρόπο,  οι πολίτες να ξεσηκωθούν ενάντια στο καθεστώς της τυραννίας».

Από το 2015 που εγκαθιδρύθηκε στην Ελλάδα μας το καθεστώς της πλέον τυραννικής αλλά και τυχάρπαστης πολιτικής συνύπαρξης [ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ] είναι βέβαιο ότι με τους απλούς ψηφοφόρους της ουδέν απολύτως μας χωρίζει παρά μας ενώνει μία ατελείωτη απελπισία για το μέλλον μας όπου ενδεικτικά η -μεταπολιτευτικά- άνευ προηγουμένου αυτή τυραννία στόχευσε και πέτυχε:
- Την κήρυξη του πολέμου στην Θρησκεία, στην Οικογένεια, στην Παιδεία, στην Δικαιοσύνη και στην ασφάλεια των πολιτών,
- Την δήμευση των εισοδημάτων μας με την επιβολή παράλογων φόρων «για το καλό» όλων των ξένων δανειστών αλλά και ολίγων γνωστών εγχώριων οικονομικών κύκλων,
- Την εκδίωξη της ελπίδας μας στο εξωτερικό και δη των χιλιάδων παιδιών μας με την παράλληλη εδώ δημιουργία άνεργων επιδοματούχων, αδιάφορων Ελλήνων/ίδων,
- Την έλευση χιλιάδων μεταναστών [επί το πλείστον άθρησκων αλλά και μουσουλμάνων] που αδυνατεί να φιλοξενήσει και να αφομειώσει με έξυπνους τρόπους,
- Την προσβολή και καταδίκη σε οικονομικό μαρασμό όχι μόνον της τρίτης ηλικίας αλλά και όλων όσων αναπνέουν και εργάζονται νυχθημερόν και δη των αγροτών, ελεύθερων επαγγελματιών, εμπόρων, αυτοαπασχολούμενων κλπτην εργασία των οποίων τιμωρεί
και βεβαίως και εσχάτως στόχευσε και πέτυχε να προκαλέσει α) την απαρχή ενός Εθνικού διχασμού μέσα από αλυτρωτικές αναζωπυρώσεις και β) Εθνομηδενισμό μέσα από μία παράλογη συμφωνία για την Μακεδονία μας που προοιωνίζει ανησυχητικές εξελίξεις και με τους λοιπούς γείτονες. Η συμφωνία των Πρεσπών πρόδωσε την Ιστορία μας και όλους όσους αγωνίστηκαν για να είμαστε εμείς ελεύθεροι σε Δημοκρατία.
Στην επιδημία αυτή της δυστυχίας που μας καταδίκασαν οι κυβερνώντες από την ανεπιτηδειότητά τους…  γεννιέται ο φόβος στον καθένα μας «να σώσουμε το τομάρι μας» με κίνδυνο όμως να διασπασθούμε έτι περισσότερο και να γίνουμε ευκολότερη βορρά [τροφή] στο θολό καθεστώς.
Λέμε ΟΧΙ όπως το 1940 οι χιλιάδες φτωχοί, εξαθλιωμένοι αλλά νικητές Ελληνες.
Μας απομένει, όπως τότε, ενωμένοι να πορευτούμε τον δρόμο της λύτρωσης από τα μεγαλύτερα δεινά. Τον δρόμο μας τον έδειξαν σε όλη την Ιστορία μας οι προγόνοι μας. Το έπος του 1940 μας δίδαξε «Εάν σου τύχει να γεννηθείς Ελληνας η καταγωγή σε υποχρεώνει να είσαι γενναίος».
Χρόνια Πολλά Ελλάδα και ας τραγουδήσουμε όλοι μαζί ενωμένοι[κάτω από την Σκέπη της Παναγίας] την 28η Οκτωβρίου με την νεολαία, τις ένοπλες Δυνάμεις, τους αναπήρουςπολέμου που θα παρελάσουν «Το Μακεδονία Ξακουστή του Αλεξάνδρου η Χώρα». Μην ντρέπεσαι Ελληνα να συμπεριφέρεσαι, χωρίς μίσος, σαν πατριώτης.

 

Δημήτρης Λ & Π Λαμπράκης
Δικηγόρος Αρτας

ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ENOIKIAZETAI δυάρι στην άνω πόλη, 1ος όροφος. Τιμή 220 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η δαπάνη ρεύματος και νερού. Τηλ. 6939 871864

-------------------------------

Ηλεκτρικές συσκευές

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ Μεταχειρισμένες ηλεκτρικές συσκευές σε πολύ καλές τιμές. Τηλ. 6942 460510

------------------------------

ΖΗΤΕΙΤΑΙ Μονοκατοικία ή ισόγειο διαμέρισμα για συνταξιούχους, έως 250 ευρώ μίσθωμα. Τηλ΄6983 464977

........................................................................

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Εμφανίσιμος 52 ετών, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία από 40 έως 55 ετών για συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Τηλ. 698 777 4972

 

Go to top