Γνωρίζαμε Δήμαρχε κ. Χρήστο Τσιρογιάννη ότι κάνετε τις δουλειές σας εκτός Άρτας, όσον αφορά την προβολή εκδηλώσεων του Δήμου Αρταίων, αγνοώντας προκλητικά τοπικές επιχειρήσεις που ασχολούνται με αυτό το αντικείμενο και που έχουν τουλάχιστον γνώση για το τοπικό πολιτιστικό και αθλητικό γίγνεσθαι.

Πότε στα Γιάννενα, πότε στην Αθήνα και τελευταία στη… Γλυφάδα, χωρίς καν να ζητήσετε προτάσεις και προσφορές από τοπικές επιχειρήσεις.
Αλλά προκαλείτε και τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης και ειδικότερα τις εφημερίδες, που σχεδόν καθημερινά φιλοξενούν ΑΔΑΠΑΝΩΣ, Δελτία Τύπου (ολόκληρα κατεβατά) του Δήμου μας και προβάλουν τις δραστηριότητες του και τις προσωπικές σου επικοινωνιακές σκοπιμότητες.
Οι οποίες εφημερίδες δραστηριοποιούνται και στον τομέα της διαφήμισης και ειδικότερα στις Γραφικές Τέχνες.
Αναθέσατε λοιπόν την προβολή της φετινής εκδήλωσης «Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΓΙΟΦΥΡΙΟΥ», σε μια μονοπρόσωπη… ΙΚΕ, που εδρεύει στη Γλυφάδα της Αττικής, η οποία… ΙΚΕ απέστειλε σε τοπικές εφημερίδες «εντολή» για προβολή αυτής της εκδήλωσης αντί του ποσού των 60 € (!!!) για τις εβδομαδιαίες και 100 € (!!!) για τις ημερήσιες.
Ποσά «ξεφτίλα σε σύγκριση με το συνολικό ποσό που κοστίζει η εν λόγω εκδήλωση.
Ναι , αλλά τα Δελτία Τύπου αυτής της εκδήλωσης θα τα στείλετε στις τοπικές εφημερίδες και τις φωτογραφιάρες το ίδιο.
Ο «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ» δεν θα «πάρει» από αυτήν την κοροϊδία!!!
Και πιστεύουμε ότι καμιά τοπική εφημερίδα δεν θα γίνει… φεϊγ – βολάν δικό σας!
Χάρισμά σας!
Αναρωτιόμαστε μόνο που και πως το πας!
Γιατί στην περίπτωση το μόνο που ταιριάζει είναι η λέξη ΑΙΣΧΟΣ!
Προς το παρόν σταματάμε εδώ.
Κι επειδή πλησιάζουν δημοτικές εκλογές και ενδεχομένως να γίνουν και αυθαίρετες ερμηνείες για αυτό το κείμενό μας, είτε από εσάς, είτε από τους αντιπάλους σας, λέμε μόνο τουτο: «Για αδικήματα προεκλογικών εκβιασμών ή προεκλογικών εκδουλεύσεων, ουδέποτε κατηγορήθηκε ο «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ», στα 40 χρόνια ύπαρξής τους»!

Λ.Σ.
 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top