Κι ενώ η γενικότερη υπόθεση του "κάστρου" έχει ακόμη δρόμο μπροστά της, και ο τόπος μας, κέντρο ιστορικής και πολιτιστικής κληρονομιάς, αποψιλώνεται διαρκώς από δραστηριότητες ανάδειξης των μνημείων συμβολισμού του, ήρθε και αυτό...

χωρίς καμιά ενημέρωση και χωρίς δημοκρατικές διαδικασίες στην αυτοδιοίκηση ανακοινώθηκε, σε δημόσια μάλιστα πολιτιστική εκδήλωση, το κλείσιμο του "κάστρου" και από την τελευταία δραστηριότητα που του είχε απομείνει, δηλαδή τις εκδηλώσεις στο χώρο του θεάτρου του. Εργαλείο έκφρασης αυτής της απαράδεκτης δήλωσης η αρχαιολογία με την φυσική και λεκτική επιβεβαίωση του Δημάρχου.
Η άμεση κινητοποίηση όλων μας, απέτρεψε στην πράξη την εφαρμογή αυτής της άδικης για τον τόπο μας και αντιδημοκρατικής μεθόδευσης.
Η «Δημοτική Αναγέννηση», ως υπεύθυνη δημοτική παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης, με αυτοδιοικητικά κριτήρια και με ανησυχία για την πορεία της Άρτας, δηλώνουμε ρητά, ανεπιφύλακτα και απερίφραστα την αντίθεσή μας, σε οποιαδήποτε απόφαση αναστολής λειτουργίας και τελικά «καταστροφής» του θεάτρου του Κάστρου, που για δεκαετίες αποτέλεσε το σημείο πολιτιστικής αναφοράς του τόπου.
Καλούμε όλους ανεξαιρέτως τους συμπολίτες μας, τους βουλευτές, τους Περιφερειακούς και Δημοτικούς Συμβούλους, τα τοπικά επαγγελματικά σωματεία, τους επιστημονικούς φορείς και τους Πολιτιστικούς συλλόγους, να συμπορευτούμε, και επαγρυπνώντας, να σηκώνουμε ανάχωμα σε όποια προσπάθεια θίγει την πολιτιστική αξιοπρέπεια του τόπου μας.
Όσον αφορά την τοπική αυτοδιοίκηση, εμείς σαν αξιωματική αντιπολίτευση, θα δρούμε πάντα με την ίδια ταχύτητα και αμεσότητα, όπως τώρα και στο μέλλον, εκφράζοντας και παλεύοντας για το κοινό αίσθημα των συνδημοτών μας. Ο τόπος μας χρειάζεται έναν Δήμο, που ο Δήμαρχος θα είναι εκφραστής του, κυματοθραύστης σε ό,τι το επιβουλεύεται και όχι γραφειοκράτης εντολοδόχος των άλλων δημόσιων υπηρεσιών!

 

"Δημοτική Αναγέννηση", με την επικεφαλής της Τζένη Ταπραντζή-Κοίλια


ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ENOIKIAZETAI δυάρι στην άνω πόλη, 1ος όροφος. Τιμή 220 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η δαπάνη ρεύματος και νερού. Τηλ. 6939 871864

-------------------------------

Ηλεκτρικές συσκευές

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ Μεταχειρισμένες ηλεκτρικές συσκευές σε πολύ καλές τιμές. Τηλ. 6942 460510

------------------------------

ΖΗΤΕΙΤΑΙ Μονοκατοικία ή ισόγειο διαμέρισμα για συνταξιούχους, έως 250 ευρώ μίσθωμα. Τηλ΄6983 464977

........................................................................

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Εμφανίσιμος 52 ετών, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία από 40 έως 55 ετών για συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Τηλ. 698 777 4972

 

Go to top