Εκδήλωση αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών διοργάνωσε και ο Δήμος Αρταίων και μάλιστα με «μεγάλη επιτυχία», κατά πως λέει το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε.

Διαβάσαμε τα μπλά – μπλά αυτής της εκδήλωσης και φτάσαμε και στους παραβρεθέντες και ψάξαμε ανάμεσά τους να βρούμε τις σημερινές γυναίκες που είναι δημοτικοί σύμβουλοι και που έπρεπε να είναι πρώτες και μπροστά – μπροστά, αναζητήσαμε τους άλλους αξιωματούχους του δήμου μας, που έλαμψαν δια της απουσίας τους, αναζητήσαμε και τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, αλλά ούτε ένας δεν ήταν παρών και αναρωτηθήκαμε: «Κληθήκανε και δεν πήγανε;»!
Ρωτήσαμε και μας είπαν ότι δεν τους στάλθηκε καμιά σχετική πρόσκληση.
Θυμίζουμε στην σημερινή δημοτική Αρχή ότι αυτή η δομή στο Δήμο Αρταίων έγινε επί δημαρχίας Γιάννη Παπαλέξη και από την τότε αντιδήμαρχο ΒΙΚΥ ΒΑΣΙΛΑΚΗ.
Αυτό δεν το γνώριζε ο σημερινός αντιδήμαρχος ΝΙΚΟΣ ΛΙΟΝΤΟΣ κι αν ναι, δεν είχε υποχρέωση να προκαλέσει τουλάχιστον τους δημιουργούς αυτής της δομής;
Έστω τιμής ένεκεν, έστω και σαν μια απλή αναγνώριση αυτής της προσφοράς τους;
Διότι μπορεί να είχε «μεγάλη επιτυχία» αυτή η εκδήλωσή τους, αλλά είχε και «μεγάλη μικροψυχία»!

Λ.Σ.jsn-modulecontainer">

ZHTETAI BΡΕΦΙΚΟ ΚΡΕΒΑΤΙ

Παλιό βρεφικό κρεβάτι ζητείται ΔΩΡΕΑΝ. ΑΡΤΑ τηλ. 6983 464977

ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΛΥΟΜΕΝΟΥ

Πωλείται σκελετός λυόμενου για γραφείο, αποθήκη, εξοχικό, 2,5 Χ 6 μέτρα, με δοκούς 6 Χ 6 εκ., βαμμένος. Τιμή ΜΟΝΟ 250 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ

Ενός τόνου, 100 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ Τριάρι 1ου ορόφου, Πραμάντων 2 - Άρτα. Τιμή 100 ευρώ/μήνα. Πληροφορίες 6940 568614.

Go to top